Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

25000 dollarin ottelu! – Tässä Emil Ruusuvuoren välierän panos

Emil Ruusuvuori tenniskentällä.
AOP

Lauantaina ATP-kiertueella pelataan kahdessa turnauksessa välieriä. Hong Kongin ATP-turnauksen välieräpäivässä on mukana myös suomalainen, kun Emil Ruusuvuori saa tiukan haasteen Keski-Euroopasta. Ruusuvuori kohtaa Itävallan tämän hetken ykköspelaajan lauantaiaamuna Suomen aikaa.

Emil Ruusuvuori on aloittanut loistavalla tyylillä uuden tennisvuoden. Ruusuvuori on edennyt hienosti Hong Kongin ATP-turnauksessa välierävaiheeseen kaatamalla Benjamin Bonzin, Karen Khachanovin ja Pavel Kotovin. Kotov kaatui perjantaina pelatussa puolivälierässä kahdessa erässä 6-3, 7-6 -erin.

Ruusuvuori kohtaa äärimmäisen isossa lauantain välieräottelussa Itävallan tämän hetken ykköspelaajan Sebastian Ofnerin. Ofner pitää tällä hetkellä hallussaan sijaa 43. Ofner kaatoi kovan taistelun jälkeen Espanjan kokeneen Roberto Bautista Agutin perjantain puolivälierässä 6-4, 6-4 -lukemin.

Ofner on tunnettu vahvasta ykkössyötöstään. 27-vuotias pelaaja on parempi massalla kuin kovilla kentillä. Viime syksynä alkoi tulla myös onnistumisia nopeammilla kentillä US Openin jälkeen. Kazakstanin ATP-turnauksessa Ofner selvitti tiensä välieriin, mutta taipui Adrian Mannarinolle, joka voitti lopulta koko turnauksen.

Ofner on Hong Kongin turnauksessa voittanut ennen välierää Bautista Agutin lisäksi ensimmäisellä kierroksella Mackenzie McDonaldin ja toisella kierroksella ruohokentillä paremmin viihtyvän Jan-Lennard Struffin.

Ottelun voittaja selvittää tiensä sunnuntain loppuotteluun joko ykkössijoitettua Andrey Rublevia tai Kiinan 18-vuotiasta Juncheng Shangia vastaan.

Paikka välierissä tietää jo sataa ATP-pistettä ja reilun 34 tuhannen dollarin tienistejä. Finaalin hävinnyt osapuoli saa tililleen 165 ATP-pistettä ja 58 tuhatta dollaria, joten panoksena on vähintään 25 tuhannen dollarin ottelu. ATP-turnauksen voittaja Hong Kongissa saa tililleen 250 ATP-pistettä ja satatuhatta dollaria.

Ruusuvuori on jättänyt ensi viikon turnauksen väliin. Ofner pelaa Aucklandissa ennen Australian avoimia. Ofner on Aucklandissa sijoitettu seitsemänneksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis