Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kiukuttelu herätti tanskalaisen rämäpään! – Edessä vuoden ensimmäinen tennisfinaali

Tanskan Holger Rune puolivälieriin Ranskan avoimissa.
AOP

Tennisvuoden ensimmäinen viikko on käynnissä ja ATP-kiertueella ensimmäinen finalisti on selvillä. Se on maailman ehdottomiin kärkipelaajiin kuuluva Tanskan Holger Rune. Rune pelasi kokonaisuutena vahvan välieräottelun Australian Brisbanessa venäläistä huippupelaajaa vastaan. Ottelu kesti lähes sata minuuttia.

Tanskan Holger Rune on edennyt Brisbanen ATP-turnauksessa ykkössijoitettuna pelaajana loppuotteluun. ATP-rankingilla kahdeksan kautensa aloittanut 20-vuotias tanskalainen on parantanut Brisbanessa peliään turnauksen edetessä. Kahdella ensimmäisellä kierroksella tanskalainen tarvitsi täydet erät otteluvoittoihin, mutta puolivälierä- ja välierävaihe meni suoraan kahdessa erässä.

Välierässä Rune kaatoi Venäjän Roman Safiullinin 6-4, 7-6 -lukemin. Tanskalainen mursi ottelussa venäläisen syötön yhteensä kaksi kertaa. Avauserässä Rune oli hallitsevampi osapuoli alusta lähtien saatuaan aikaisen murron.

Toisessa erässä sama toistui, mutta Safiullin onnistui murtamaan takaisin. Erän puolivälin heikompi hetki sai tanskalaisen turhautumaan ja kiukuttelemaan kentällä, mutta lopulta Rune hoiti erän nimiinsä katkaisupelissä. Katkaisupeli oli yhtä tanskalaisen näytöstä 7-0 -lukemin. Rune voitti myös välierässään James Duckworthia vastaan katkaisupelin.

ATP-rankingilla 39 kauden aloittanut Safiullin pelaa seuraavan kerran Australian avoimissa, mutta ranking ei aivan riitä sijoitukseen, vaikka menestystä Brisbanen kisasta tulikin. Venäläinen oli ilmoittautunut Adelaiden ATP-turnaukseen ensi viikolle, mutta jätti turnauksen väliin keskittyäkseen vuoden ensimmäiseen Grand Slam -turnaukseen.

Loppuottelussa Rune kohtaa lauantaina kello 12.30 Suomen aikaa alkavan välierän voittajan, jossa kakkossijoitettu Bulgarian Grigor Dimitrov saa haasteen Australian Jordan Thompsonilta. Thompson kaatoi Rafael Nadalin puolivälierässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis