Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ei voi mitään! – Ruusuvuori taipui ATP-finaalissa

Emil Ruusuvuori ja tuima ilme.
AOP

Tennisvuoden 2024 kaksi ensimmäistä ATP-turnausta on saaneet sunnuntaina mestarinsa. Hong Kongin ATP-turnauksen loppuottelussa nähtiin suomalaisväriä, kun Emil Ruusuvuori haastoi Venäjän Andrey Rublevin uransa toisessa ATP-turnauksen loppuottelussa. Rublev selvitti kuitenkin kovan loppuottelun.

Hong Kongin ATP-turnaus on saanut kahden vuosikymmenen jälkeen uuden mestarin, kun ATP-listalla viidentenä oleva Andrey Rublev vei turnauksen nimiinsä. Loppuottelussa ykköseksi sijoitettu Rublev kaatoi Suomen Emil Ruusuvuoren 6-4, 6-4 -lukemin. Turnausvoitto oli venäläisen uran 15.

Voitto tuo Rubleville sadantuhannen dollarin tienistit ja 250 ATP-pistettä.

Ottelu oli tasainen näytös, mutta Rublev oli terävämpi ratkaisevissa hetkissä. Ottelun avauserä kääntyi Rublevin eduksi, kun Ruusuvuori syötti menettämäänsä syöttöön kaksi kaksoisvirhettä. 5-4 -tilanteessa Ruusuvuori sai murtopallon, mutta ei onnistunut käyttämään tätä hyväkseen.

Toinen erä alkoi ensimmäisen erän tavoin tasaisesti, mutta Rublev onnistui murtamaan erän yhdeksännen pelin Ruusuvuorelta nollille. Tämän jälkeen venäläinen syötti ottelun sekä turnauksen nimiinsä.

Kumpikin pelaaja harjoittelee ensi viikon ja pelaa seuraavan kerran Australian avoimissa. Pelaajat kohtasivat vuosi sitten Australian avointen toisella kierroksella ja tässä ottelussa Rublev oli neljässä erässä vahvempi.

Rublev on sijoitettu Australian avoimissa viidenneksi. Ruusuvuori nousee Hong Kongin turnauksen menestyksellä takaisin ATP-listalla 50 parhaan pelaajan joukkoon, joka mahdollistaa helmikuussa pelattavat ATP-500 -kisat mikäli Ruusuvuori näihin aikoo osallistua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis