Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kauan se kesti! – Bulgarian Wimbledon finalisti valloitti Brisbanen kisan

Grigor Dimitrov Shanghaissa neljän parhaan joukkoon.
AOP

Bulgarian Grigor Dimitrov on voittanut Brisbanen ATP-turnauksen Australiassa. Dimitrov voitti turnauksen kakkossijoitettuna pelaajana kaadettuaan turnauksessa ykköseksi sijoitetun pelaajan. Bulgarialaisen turnausvoitto oli nähtävissä jo kaukaa, sillä syksyllä 2023 bulgarialainen pelasi lähes uransa parasta tennistä ATP-kiertueella.

Bulgarian kokenut Grigor Dimitrov on vienyt vuoden ensimmäisen viikon ATP-turnauksen nimiinsä. Dimitrov valloitti Brisbanen ATP-turnauksen kaatamalla kaksieräisessä ottelussa Tanskan Holger Runen 7-6, 6-4 -lukemin. Turnausvoitto oli Dimitroville uran kahdeksas ja ensimmäinen sitten vuoden 2017. Bulgarialaiselle voitto oli Brisbanessa uran toinen.

Entinen Wimbledon finalisti syötti läpi viikon laadukkaasti ja tämä korostui entisestään loppuottelussa. Dimitrov ei menettänyt ottelussa kertaakaan syöttöään ja mursi Runen kertaalleen toisessa erässä.

Dimitrov oli syksyllä 2023 jo todella vahvassa vireessä, mutta turnausvoitto jäi bulgarialaiselta saavuttamatta. Bulgarialaisen vahva vire jatkui tammikuulle, joka kruunautui turnausvoittoon.

Seuraavan kerran Dimitrov nähdään tositoimissa viikon päästä sunnuntaina alkavissa Australian avoimissa. Bulgarialainen on sijoitettu vuoden ensimmäisessä Grand Slam -turnauksessa 13. Brisbanen turnauksessa ykköseksi sijoitettu Rune on turnauksen kahdeksanneksi sijoitettu pelaaja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis