Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Karmea uutinen! – Rafael Nadal jättää Australian avoimet väliin

Rafel Nadal kaatoi Dominic Thiemin Brisbane Internationalin tennisturnauksessa
AOP

Tennismaailma sai sunnuntaina kuulla ikävän uutisen, kun vain viikkoa ennen vuoden ensimmäistä suurturnausta Rafael Nadal ilmoitti poisjäännistä. Nadal pelasi tenniskentille lähes vuoden mittaisen tauon jälkeen etenemällä Brisbanen ATP-turnauksessa puolivälieriin.

22 kertainen Grand Slam -voittaja Rafael Nadal on ilmoittanut jättävänsä Australian avoimet väliin. Nadal voitti Australian avoimet vuonna 2022 noustuaan Daniil Medvedeviä vastaan voittoon 2-0 -erätappioasemasta.

Nadal kävi viime keväänä lonkkaoperaatiossa ja aloitti loppukesästä kuntoutuksen. Nadal palasi ATP-kiertueelle Brisbanen turnauksessa, jossa kaksi ensimmäistä ottelua meni espanjalaisille selvin lukemin, mutta puolivälierässä tuli tappio kolmieräisen taistelun jälkeen Jordan Thompsonille.

Kolmen erän ottelu aiheutti Nadalin keholle ongelmia ja espanjalaisella on pieni repeämä lihaksessa, joka pakottaa kokeneen huippupelaajan jäämään sivuun vuoden ensimmäisestä Grand Slam -turnauksesta.

– Juuri nyt en ole valmis pelaamaan parhaalla mahdollisella tavalla viiden erän otteluissa. Nyt aion lentää takaisin Espanjaan, jossa tapaan lääkärini. Seuraavaksi on tarkoitus hoitaa kehoa ja levätä, kertoi Nadal.

Ensi viikon sunnuntaina käytävän Australian avointen ykkössijoitettu pelaaja on Novak Djokovic, joka on voittanut turnauksen kymmenen kertaa. Kakkossijoitettuna kisaan lähtee Carlos Alcaraz. Suoraan pääsarjaan tiensä on suomalaisista selvittänyt Emil Ruusuvuori. Otto Virtanen osallistuu turnauksen karsintoihin, jotka käynnistyvät maanantaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis