Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jättimäinen yllätys Adelaiden ATP-kisassa! – Suursuosikit laulukuoroon

Tommy Paul suosikkina US Openiin.
AOP

Vuoden toisella tennisviikolla on ollut käynnissä kaksi ATP-turnausta. Australian Adelaidessa ja Uuden-Seelannin Aucklandissa pelataan turnauksia, jossa panoksena on voittajille 250 ATP-pistettä. Adelaiden turnauksessa kaksi kärkisijoitettua lensi laulukuoroon torstaina pelatuissa puolivälierissä. Turnauksen välierät pelataan perjantaina ja loppuottelu lauantaina.

Tällä viikolla sunnuntaina käynnistyvän Australian avoimen turnauksen esikisat ovat olleet käynnissä tällä ja viime viikolla. Tämän viikon aikana on pelattu sekä Australiassa, että Uudessa-Seelannissa. Australian Adelainen turnauksessa ykkössuosikit saivat lähtöliput kohti Melbournea, sillä kumpikin koki yllätystappiot puolivälierässä.

Turnauksen ykkössijoitettu Tommy Paul kärsi ruman tappion Iso-Britannian vasenkätiselle Jack Draperille. Loukkaantumisista kärsinyt huippulahjakas Draper voitti Paulin suoraan kahdessa erässä 6-1, 6-4 -erin marssien välieriin. Välierässä Draper saa vastaan Kazakstanin Alexander Bublikin.

Puolivälierässä Bublik kaatoi kolmieräisessä ottelussa Italian Lorenzo Musettin 6-3, 6-7, 7-5 -erin. Bublik syötti ottelussa 17 ässää ja yhteensä 11 kaksoisvirhettä. Ykkössyötöistään kazakstanilainen voitti 93 prosenttia, mutta kakkossyötöllä vain 31 prosenttia pisteistä. Bublik oli sijoitettu turnauksessa kahdeksanneksi, kun Musetti oli neljänneksi sijoitettu pelaaja.

Turnauksessa kakkoseksi sijoitettu Chilen Nicolas Jarry oli syöttönsä kanssa melkoisissa ongelmissa Tshekin Jiri Leheckaa vastaan. Seitsemänneksi sijoitettu Lehecka otti voiton 6-4, 7-5 -lukemin. Jarry syötti otteluun yhdeksän ässää, mutta kolme kaksoisvirhettä. Chileläinen voitti ykkössyötöistään vain 63 prosenttia, kun Lehecka vastaavasti voitti neljä viidestä ykkössyötöstään.

Lehecka kohtaa välierässä kolmossijoitetun Yhdysvaltain Sebastian Kordan. Korda hoiteli Australian Christopher O’Connellin suoraan kahdessa erässä 6-4, 6-4 -lukemin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis