Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Ilman Doncicia pelannut Mavs katkaisi Knicksin voittoputken – Yllätysnimi hurjassa iskussa!

Kyrie Irving, Dallas Mavericks.
AOP

Kyrie Irving pisti pystyyn todellisen show’n New York Knicksiä vastaan ja auttoi ilman Luka Doncicia pelanneen Dallas Mavericksin voittoon. Vaatimattomilla tehoilla viime aikoina pelannut Irving nakutti pelissä 44 pistettä.

Viime aikoina varjojen mailla vaellellut Kyrie Irving oli huikeassa iskussa viime yön NBA-kierroksella.

Irving mätti 44 pistettä ja onnistui 15 kertaa 26 heittoyrityksellään. Tämän lisäksi hän merkkautti 10 syöttöä, neljä levypalloa ja kaksi riistoa, kun Dallas Mavericks katkaisi New York Knicksin viiden ottelun voittoputken lukemin 128-124. Dallasin voiton arvoa nostaa se, että joukkueen selkeä ykköstähti Luka Doncic oli nilkkavamman takia sivussa.

– No, kilpailussa joutuu joskus nolatuksi. Mielestäni se on ominaista tässä liigassa, Irving tuumi Sports Illustratedin mukaan, kun häneltä kysyttiin ailahtelevista otteista.

– Joissakin peleissä et pysty pelaamaan haluamallasi tasolla, (mutta) mielestäni vastasimme haasteeseen tänään. Siitä (edellisestä pelistä) on vain 48 tuntia, ja tasaisuus on aivan yhtä tärkeää kuin pelisuunnitelman noudattaminen.

– Meidän täytyy noudattaa pelisuunnitelmaa ja luoda tilaisuuksia koko pelin ajan. Sillä tavoin saamme parhaan irti tästä joukkueesta. Tämä ottelu oli kovaa taistelua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo