Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Australian avoimet käynnistyy! – Supertähdet heti tulessa

Novak Djokovic (vas.), Jannik Sinner.
AOP

ATP:n mestaruusturnauksessa Italian Torinossa loppuottelussa kohdanneet Serbian Novak Djokovic ja Italian Jannik Sinner nähdään heti avauspäivänä kentällä Australian avoimissa. Djokovic pelasi Australiassa yhden turnauksen ennen kauden ensimmäistä Grand Slam -turnausta, kun serbialainen ATP-listan ykkösnimi osallistui United Cupiin. Sinnerin edelliset ottelut ovat loppusyksystä Davis Cupista.

Australian avointen hallitseva mestari ja turnauksen urallaan kymmenen kertaa voittanut Serbian Novak Djokovic nähdään heti ensimmäisenä pelipäivänä tulessa.

Australian avoimet pelataan Melbournessa tällä kertaa poikkeuksellisesti 15 päivän mittaisena turnauksena. Normaalisti kisa on alkanut maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa ja ollut kaksiviikkoinen kilpailu, mutta nyt ensimmäiselle kierrokselle on annettu yksi pelipäivä lisää.

Djokovic kohtaa turnauksen ensimmäisen kierroksen ottelussa lupaavan kroatialaisen Dino Prizmicin, joka on pelannut Davis Cupissa Suomen Otto Virtasta vastaan. 18-vuotias Prizmic selvitti tiensä kisaan kolmen karsintaottelun kautta. Karsinnoissa Prizmic voitti kaksi sijoitettua pelaajaa.

ATP:n finaaliturnauksessa Djokovicin kaatanut ja Djokovicille lopulta hävinnyt Italian Jannik Sinner on yksi turnauksen mustista hevosista. Turnauksessa neljänneksi sijoitettu 22-vuotias italialainen pelaa ensimmäisellä kierroksella Hollannin Botic van De Zandschulpia vastaan. Hollantilainen pelasi Aucklandin ja Hong Kongin esikisat ja taipui molemmissa toisella kierroksella. Aucklandin kisassa tukkaan tuli lopulta turnauksen voittanutta Chilen Alejandro Tabiloa vastaan.

Avauspäivänä peleissä nähdään myös Venäjän Andrey Rublev. Hong Kongin turnauksen loppuottelussa Emil Ruusuvuoren kaatanut Rublev on kisassa viidenneksi sijoitettu pelaaja ja kohtaa Brasilian Thiago Seyboth Wildin ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella odottaa joko Yhdysvaltain Christopher Eubanks tai Japanin Taro Daniel, joka pelasi Aucklandin turnauksen loppuottelussa Tabiloa vastaan. Kolmannella kierroksella Rublevia odottanee Yhdysvaltain Sebastian Korda, joka on sijoitettu 29.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis