Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tshekin tennistähti valloitti Adelaiden! – Tässä Australian avointen ensimmäinen testi

Jiri Lehecka Queen's Clubin turnauksessa.
AOP

Australiassa on pelattu ennen Australian avointa Grand Slam -turnausta kolme ATP-kisaa. United Cup, Brisbanen ATP-turnaus ja kolmantena Adelaiden ATP-turnaus. Adelaiden turnauksen voittaja ratkaistiin varhain lauantaiaamuna Suomen aikaa, kun loukkaantumisten jälkeen kovaa paluuta tekevä Jack Draper haastoi Tshekin Jiri Leheckan. Ottelusta saatiin kova taistelu kahden nuoren pelaajan välillä.

Tshekin Jiri Lehecka päätti mahtavasti sujuneen viikon Adelaiden ATP-turnauksessa voittoon. Lehecka kaatoi turnauksen loppuottelussa tiukan kolmieräisen taistelun jälkeen Iso-Britannian vasenkätisen Jack Draperin 4-6, 6-4, 6-3 -erin. Turnausvoitto oli tshekkiläisen uran ensimmäinen.

Vahvasti syöttävä Lehecka paukutti otteluun kahdeksan ässää ja vain yhden kaksoisvirheen. Ykkössyöttö osui ruutuun 65 prosentin varmuudella ja ykkösistä tshekkiläinen voitti kolme neljästä.

Ottelun avauserä oli täysin Draperin. Iso-Britannian tähdellä oli lukuisia murtopalloja erään, mutta käytti vasta mahdollisuutensa seitsemännessä pelissä.

Toinen erä oli tasaista vääntöä ja kummallakin oli yhdet murtopallon ensimmäiseen yhdeksään peliin. Kymmenennessä pelissä kuitenkin nähtiin ikävin tilanne pelaajan kannalta, kun Draperin syötössä Lehecka sai 0-40 -johton ja hoiti erän nimiinsä 6-4 -lukemin.

Kolmannen erän alussa heti ensimmäiseen syöttövuoroon Draper menetti syöttönsä jälleen, mikä tarkoitti toista perättäistä syötönmenetystä. Lehecka sai 3-0 -johdon, joka piti loppuun asti, vaikka Draper sai erän viidennessä pelissä kolme perättäistä murtopalloa onnistumatta siinä.

Lehecka kohtaa Australian avoimien ensimmäisellä kierroksella Espanjan Bernabe Zabata Mirallesin. Lehecka on sijoitettu Grand Slamissa 32. ja kohtaa ensimmäisen sijoitetun pelaajan mahdollisesti kolmannella kierroksella joka on Saksan kuudenneksi sijoitettu Alexander Zverev.

Draper kohtaa ensimmäisellä kierroksella Australian avoimissa Yhdysvaltain Marcos Gironin. Toisella kierroksella odottaa mahdollisesti 14. sijoitettu Yhdysvaltain Tommy Paul ja mahdollisessa kolmannen kierroksen ottelussaSaksan 24. sijoitettu Jan-Lennard Struff.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis