Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Boston Celtics jatkaa voittamattomana kotiparketillaan – Supertähden ulosajo ihmetyttää

Boston Celticsin Jayson Tatum puhui itselleen ulosajon NBA:ssa
AOP

Boston Celtics venytti tämän kauden kotiotteluiden voittoputkensa jo 19 ottelun mittaiseksi murskaamalla Houston Rocketsin NBA:ssa 145-113.

Boston Celtics pysyi voittamattomana kotiparketillaan tällä kaudella NBA:ssa, kun se kaatoi Houston Rocketsin selvästi yli 30 pisteen erolla viime yönä Suomen aikaa.

Erikoista ottelussa oli Jayson Tatumin ulosajo viimeisen neljänneksen alussa. Boston johti ottelua selvällä erolla, kun Celticsin supertähti Tatum puhui itsensä pelistä ulos.

Ottelun tuomaristolta jäi viheltämättä virhe tilanteessa, jossa Tatumia näytettiin rikkoneen tämän yrittäessä donkkia. Tatum sai ensimmäisen teknisen rikkeen valitettuaan päätöksestä ottelun erotuomarille. Tilanne ei miestä kuitenkaan tyydyttänyt, vaan tämä jatkoi valitusta vielä toiselle erotuomarille ja sai toisen teknisen sekä ulosajon ottelusta.

Moni piti erikoisena, että Tatum halusi tilanteesta vääntää tuomariston kanssa, vaikka Celtics johti ottelua selvällä erolla. Mies itse kuitenkin näki, että tilanteessa oli kyse periaatteesta.

– Olen melko itsetietoinen ihminen. Ymmärrän kyllä pelin ajankohdan ja pisteet. Peli oli aika pitkälti ohi. Minun täytyy puolustaa itseäni, supertähti selitti tilannetta pelin jälkeen.

Tatum ehti upottaa ennen ulosajoaan 27 pistettä ja kahmia kahdeksan eräpalloa. Bostonin paras pistemies oli 32 pisteellä Jaylen Brown.

– Olin turhautunut. Jossain vaiheessa iltaa sinun on vain puolustettava itseäsi. Tätä ei tapahdu joka ilta ja joka pelissä… Tänään minusta vain tuntui, että minun tuli kertoa hänelle kuinka tunsin, Tatum jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo