Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ronnie O’Sullivan The Mastersin finaaliin! – Tässä vastustaja sunnuntain taisteluun

Ronnie O'Sullivan Snooker veralla.
AOP

Kauden toisen snookerin triple crown turnauksen loppuottelupari on selvillä. Englannin Ronnie O’Sullivan murskasi omassa lauantain välieräottelussaan maanmiehensä. Myöhempi välierä oli paljon tasaisempi taistelu, mutta tästäkin voittaja saatiin selville. Sunnuntain loppuottelu pelataan kymmeneen erävoittoon kahdessa sessiossa joista ensimmäinen käynnistyy iltapäivällä kello 15.00 Suomen aikaa.

Englannin Ronnie O’Sullivan tavoittelee sunnuntaina uransa kahdeksatta The Mastersin voittoa Lontoon Alexandra Palacessa. O’Sullivan voitti lauantain välierässä Englannin erinomaisen turnauksen pelannutta Shaun Murphya vastaan kahdeksassa erässä 6-2 -lukemin. Sunnuntain loppuottelu on O’Sullivanin uran 14. Mastersin loppuottelu.

Ottelussa ensimmäiselle tauolle lähdettiin O’Sullivanin 3-1 -johdossa, kun englantilainen voitti tiukan turvalyöntitaistelun. Heti tauon jälkeen Murphy teki sadan pisteen, mutta O’Sullivan vastasi tähän tekemällä 90, 71 ja 62 pisteen sarjan vieden ottelun kolme viimeistä erää sekä ottelun.

Voitto oli O’Sullivanille Murphysta jo uran 14. Murphy on urallaan voittanut seitsenkertaisen maailmanmestarin kolme kertaa.

Loppuottelussa nähdään kahden englantilaisen välinen taistelu, kun kaksi kertaa MM-finaalissa O’Sullivanille taipunut Ali Carter pääsee yrittämään uransa ensimmäistä Mastersin voittoa. Carter kaatoi vahvan esityksen päätteeksi Pohjois-Irlannin Mark Allenin 6-3 -erin. Ottelussa nähtiin neljä sadan sarjaa ja niistä kolme teki putkee Carter alkaen toisesta erästä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut