Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Suomeen saapuva snookertähti selvitti paineen! – Jatkoon Mastersissa

Ronnie O'Sullivan snookerveralla.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla The Mastersia Englannin pääkaupungissa Lontoossa. Turnauksen ensimmäinen pelaaja neljän parhaan joukossa on selvillä, sillä Englannin supertähti selvitti pienistä vaikeuksista huolimatta tiensä välieriin. Puolivälierät pelataan loppuun torstain ja perjantain aikana.

Torstaina suomalaisessa mediassa nousi melkoinen uutistulva liittyen snookeriin, kun Robin Hull järjestelytoiminkuntansa kanssa ilmoitti, että Ronnie O’Sullivan saapuu kesällä Tampereelle. O’Sullivan pelaa Tampere Talossa kaksi näytösottelua kesäkuun alussa vielä epäselvillä olevaa vastustajaa vastaan.

O’Sullivan pelasi torstaina Lontoon Alexandra Palacessa The Mastersin puolivälierässä Barry Hawkinsia vastaan. Tieto Tampereella pelaamisesta vaikutti englantilaiseen ilmeisen paljon, sillä pelaaminen takkusi melko pahasti hetkittäin, mutta lopulta O’Sullivan vei ottelun selvästi 6-3 -erin.

Ottelussa seitsenkertainen Masters-voittaja aloitti pelit vahvasti takomalla heti ensimmäiseen erään ottelun isoimman sarjan. Toisessa erässä O’Sullivan sai hyvän paikan karata jo 2-0 -johtoon, mutta epäonnistui tässä. Kolmanteen erään vire jälleen löytyi, mutta tauolle lähdettiin 2-2 -lukemista.

Hawkins vei ottelussa lopulta sekä neljännen, että viidennen erän nimiinsä ja oli todella lähellä edetä 4-2 -johtoon, sillä O’Sullivan teki useita virheitä kuudenteen erään. Näistä virheistä englantilainen selvisi kuivin jaloin ja tasoitti ottelun. Lopulta O’Sullivan voitti näytöstyyliin neljä viimeistä erää ja vei ottelun tylysti nimiinsä.

Lauantain välierässä vastaan tulee joko Shaun Murphy tai Jack Lisowski. Murphy on urallaan juhlinut Mastersin voittoa, mutta Lisowskilta puuttuu vielä kaikki arvoturnausvoitot.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut