Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ronnie O’Sullivanilla kova testi! – Snookerin arvoturnauksessa edessä puolivälierät

Ronnie O'Sullivan ja Barry Hawkins.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla kauden toista triple crown -turnausta. The Masters pelataan Englannin pääkaupungissa Lontoossa hulppeassa Alexandra Palacessa. Turnaus käynnistyi sunnuntaina ja päättyy sunnuntaina pelattavaan loppuotteluun. Torstaina turnauksessa pelataan kaksi ensimmäistä puolivälierää ja veroilla nähdään vain englantilaisia pelaajia.

Snookerin kautta aikain paras pelaaja, Englannin seitsenkertainen maailmanmestari Ronnie O’Sullivan aloittaa puolivälierät The Mastersissa. O’Sullivan kohtaa puolivälierässään kello 15.00 alkaen maanmiehensä Barry Hawkinsin.

Miehet ovat kohdanneet toisensa Mastersin loppuottelussa kertaalleen ja tuolloin O’Sullivan oli vahvempi tylysti 10-1 -lukemin. Nyt on luvassa vasta puolivälierä, mutta haaste on silti Hawkinsille kova.

O’Sullivan voitti omassa ensimmäisen kierroksen ottelussa maksimin tehneen kiinalaisen Ding Junhuin 6-3 -erin. Samoilla lukemilla Hawkins kaatoi Australian Neil Robertsonin.

Hawkins on voittanut tällä kaudella yhden merkittävän turnauksen, kun elokuun lopulla englantilainen vei nimiinsä European Masters -kilpailun. Loppuottelussa Hawkins kaatoi Judd Trumpin, joka on Mastersin hallitseva mestari.

Samat herrat kohtasivat uudelleen Pohjois-Irlannin avoimissa lokakuun lopulla. Tuolloin Trump oli vahvempi kymmenessä erässä.

O’Sullivan on tällä kaudella voittanut kutsuturnaus Shanghai Mastersin ja UK Championshipin kuukausi sitten. Maailmanlistan ykkösnimi ei ole osallistunut lähellekään kaikkiin turnauksiin, mihin esimerkiksi Hawkins on lähtenyt mukaan.

Pelaajien edellinen kohtaaminen on vuoden takaa tammikuulta, kun World Grand Prixissa O’Sullivan oli 4-0 -erin parempi.

Kaudella 2015-16 pelaajat kohtasivat tämän turnauksen loppuottelussa ja O’Sullivan vei murskaavasti finaalin nimiinsä edellä mainituilla lukemilla. Myöhemmin keväällä maailmanmestaruuskilpailuissa Hawkins maksoi toisella kierroksella potut pottuina ollen vahvempi 13-12 -lukemin. Se on Hawkinsin uran merkittävin voitto O’Sullivanista.

Ennen MM-kisoissa tapahtunutta Hawkinsin voittoa O’Sullivan oli murskannut Crucible teatterissa englantilaisen kahdesti. Kauden 2013-14 MM-välierässä ja vuotta aiemmin loppuottelussa.

Päivän myöhemmässä puolivälierässä Shaun Murphy kohtaa Jack Lisowskin. Torstain puolivälierien voittajat kohtaavat lauantain välierässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut