Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin moninkertainen maailmanmestari tylynä! – “Uskomaton ottelu…”

Mark Selby snookerin MM
AOP

Englannin pääkaupungissa Lontoossa pelataan tällä viikolla snookerin yhtä suurinta turnausta eli The Mastersia. The Masters pelataan Alexandra Palacessa ja turnaukseen pääsi mukaan vain kauden 16 parasta pelaajaa. Keskiviikkoon mennessä turnauksesta karsittiin ensimmäisen kierroksen myötä kahdeksan pelaajaa puolivälieriin, jotka pelataan torstain ja perjantain aikana.

Englannin Leicesteristä kotoisin oleva Mark Selby on selvittänyt tiensä The Mastersissa kahdeksan joukkoon. Urallaan neljästi maailmanmestaruuden snookerissa voittanut Selby kaatoi ensimmäisen kierroksen ottelussa Robert Milkinsin murskalukemin. Kolmesti urallaan Alexandra Palacessa voittoa juhlinut Selby oli Milkinsiä vahvempi erin 6-1.

41 vuotta kesällä täyttävä Selby aloitti ottelun vahvasti tekemällä ensimmäiseen erään tasan sata pistettä, mutta ei yhtään 50 pisteen sarjaa. Toisessa erässä englantilainen tykitti ottelun isoimman sarjan eli 119 pistettä vieden erän.

Ennen taukoa Selby naputteli 53 ja 63 pisteen sarjat voittaen erät ylivoimaisesti. Tauon jälkeen Milkins palasi vahvasti otteluun tekemällä 88 pisteen sarjan Selbyn epäonnistuttua omassa yrityksessään.

Nelinkertainen Masters-voittaja ei tästä kuitenkaan hämmentynyt vaan vei kaksi viimeistä erää 70 ja 74 pisteen sarjoilla selvittäen tiensä kahdeksan parhaan joukkoon.

Selby kohtaa perjantain puolivälierässä Pohjois-Irlannin Mark Allenin. Allen kaatoi keskiviikon ensimmäisessä puolivälierässä Skotlannin John Higginsin, kuten Penkkiurheilu.com aiemmin uutisoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut