Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerissa nähtiin jättimäinen taistelu! – Moninkertainen maailmanmestari laulukuoroon

Pohjois-Irlannin Mark Allen snookerpöydällä.
AOP

Snookerin vuoden toisessa arvoturnauksessa eli The Mastersissa on seitsemän kahdeksasta puolivälieräpelaajasta selvillä. Seitsemäntenä tiensä puolivälieriin ensimmäiseltä kierrokselta selvitti Pohjois-Irlannin Mark Allen, jolla on tilillään jo yksi The Mastersin voitto. Alexandra Palacessa pelattavassa turnauksessa selvitetään keskiviikkona vielä yksi pelaaja mukaan puolivälieriin.

Pohjois-Irlannin Mark Allen kaatoi jännitysnäytelmässä keskiviikkoiltapäivänä Skotlannin John Higginsin. Allen kaatoi neljä kertaa urallaan maailmanmestaruuden voittaneen skotlantilaisen kovan iltapäiväpuhdin jälkeen katkaisuerän jälkeen 6-5 -lukemin.

Ottelu oli todella vaiherikas, sillä Higgins karkasi tauolle hurjassa 3-1 -johdossa tehden kolmanteen ja neljänteen erään yli 80 pisteen sarjat.

Allen tuli tauolta takaisin sisuuntuneena ja voitti neljä erää putkeen. Kaksi ensimmäistä kääntyi urallaan kertaalleen The Mastersin voittaneen pohjoisirlantilaisen nimiin turvalyöntitaistelujen jälkeen. Näitä seurasi erä jossa Allen paukutti 58 pisteen sarjan ja perään ottelun ainoan sadan pisteen sarjan. Allen teki kahdeksanteen erään 123 pisteen sarjan.

Higgins ei kuitenkaan luovuttanut vaan voitti tämän jälkeen kaksi erää putkeen ja nousi ottelussa tasoihin. Katkaisuerässä skotlantilainen teki yhden virheen eikä päässyt enää pöydälle. Allen naputteli paikastaan 86 pisteen sarjan ja niputti ottelun.

Pohjois-Irlannin ykköspelaaja kohtaa perjantain puolivälierässä joko Mark Selbyn tai Robert Milkinsin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut