Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ronnie O’Sullivan teki sen jälleen! – Mahdollisuus ennennäkemättömään temppuun

Ronnie O'Sullivan
AOP

Snookerissa saatiin myöhään sunnuntai-iltana päätökseen vuoden toinen kolmesta arvoturnauksesta eli The Masters. Englannin pääkaupungissa Lontoossa pelattu Masters päättyi tutun miehen voittoon, kun Englannin Ronnie O’Sullivan otti tililleen uran kahdeksannen Masters-voittonsa. Samalla 48-vuotias lajilegenda nousi uran arvoturnauksissa yhteensä 23 voittoon. Tilillä on kahdeksan Masters-voiton lisäksi kahdeksan UK Championshipin voittoa ja seitsemän maailmanmestaruutta.

Englannin Ronnie O’Sullivan kaatoi todella vaiherikkaan loppuottelun jälkeen maanmiehensä Ali Carterin The Mastersin loppuottelussa. O’Sullivan oli parempi lukemin 10-7 oltuaan ottelussa iltapäivän avausjakson jälkeen jo 5-3 -lukemin tappiolla. O’Sullivanin vahvuudeksi nousi jälleen kerran kylmäpäisyys tärkeillä hetkillä eikä Carter onnistunut maailmanlistan ykköspelaajan virheitä käyttämään hyödykseen.

Ottelussa Carter iski yhteensä neljä sadan pisteen sarjaa ja nousi koko The Masters historian kovimmaksi satasten tekijäksi, mitä tulee yhteen turnaukseen. Carter teki viikon aikana yhdeksän satasta, joka ohitti yhdellä O’Sullivanin omaavan ennätyksen. Turnauksen yhdeksännen sadan pisteen sarjan Carter teki 6-6 -tilanteessa ja se oli samalla viimeinen erä, jonka kaksinkertainen MM-finalisti voitti koko ottelussa.

O’Sullivan on snookerissa voittanut lähes kaiken mahdollisen, mutta tällä kaudella hänellä on oiva mahdollisuus snookerin Grand Slamiin, eli kaikkien kolmen arvoturnauksen voittamiseen samana vuonna. Tähän loogisestikin tarvitaan uran kahdeksas maailmanmestaruus Englannin Sheffieldissä pelattavissa maailmanmestaruuskilpailuissa, jotka käynnistyvät huhtikuun lopulla. Hallitseva maailmanmestari on Belgian Luca Brecel, joka taipui The Mastersin ensimmäisellä kierroksella puolivälieriin edenneelle Jack Lisowskille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut