Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Alkukauden sensaatiolle jälleen kylmää kyytiä! – Clippers voittoon kotiparketillaan

NBA
Unsplash

Oklahoma City Thunder koki toisen peräkkäisen tappionsa NBA:ssa, kun Los Angeles Clippers otti voiton 128-117 lukemin. Clippersin tähtipelaaja Paul George oli yön ottelussa pysäyttämättömässä iskussa.

Loistavaa kautta pelaava Oklahoma City Thunder pelasi pitkään vakuuttavasti, mutta viimeisissä otteluissa kone on yskinyt. Edellisessä pelissään Los Angeles Lakersille taipunut Oklahoma jatkoi vieraskiertuettaan ottelulla Los Angelesin toista joukkuetta, Clippersiä vastaan, ja tuloksena oli jälleen tappio.

Clippers aloitti ottelun aktiivisella otteella halliten tapahtumia, mutta City Thunder roikkui iskuetäisyydellä. Lopulta Clippers merkkautti voiton pistein 128-117. Kotijoukkueen hyökkäyspelaaminen toimi läpi kamppailun mallikkaasti ja varsinkin 38 pistettä tehnyt Paul George oli mahdoton pideltävä Cityn Thunderin puolustukselle.

Jalen Williams oli edellisen ottelun tapaan Oklahoman paras pistemies 25 pisteellään, muttei saanut riittävästi taustatukea joukkuetovereiltaan. Joukkueen kannalta onkin olennaista, että muun muassa Shai Gilgeous-Alexander yltää jatkossa parhaimpaansa. 19 pistettä heittänyt kanadalainen on ollut Oklahoman kahdessa edellisessä pelissä kuin varjo itsestään.

City Thunder jatkaa tappiostaan huolimatta Läntisen konferenssin toisella sijalla. Clippers on niin ikään hyvissä asemissa neljäntenä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo