Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Supertähtien taisto NBA:ssa – Liigan arvokkaimmat pelaajat ottivat mittaa toisistaan

Joel Embiid ja Nikola Jokic ottivat yhteen NBA:ssa
AOP

NBA:n viime kauden MVP:t, eli arvokkaimmat pelaajat, ottivat yhteen viime yönä Suomen aikaa, kun Philadelphia 76ers ja Denver Nuggets kohtasivat toisensa.

NBA:n viime kauden arvokkain pelaaja Joel Embiid ja NBA:n finaalien arvokkain pelaaja sekä Nuggetsin mestaruuteen johdattanut Nikola Jokic ottivat mittaa toisistaan viime yön taistossa.

Pidemmän korren vei tällä kertaa Embiid, joka johdatti 41 pisteellä ja 10 levypallolla Philadelphian 126-121 voittoon tiukassa taistossa. Täysin jalkoihin ei Jokickaan jäänyt, sillä serbialaistähti viimeisteli 25 pistettä ja kahmi hurjat 19 levypalloa.

Vaikka Embiid tällä kertaa niskan päällä olikin, jakoi supertähti vuolaat kehut kilpakumppanilleen ja kuvaili Jokicia “liigan parhaaksi pelaajaksi”.

– Hän ansaitsee ylityksen. Niin kauan kunnes joku kaataa hänet, hän on liigan paras pelaaja. Hän on finaalien MVP. Kunnes se otetaan pois, hän on sitä, Embiid ylisti.

Uskoa supertähdellä riittää kuitenkin myös itseensä, vaikka 76ers jäikin viime kaudella lopulta NBA:n finaalien ulkopuolelle.

– Mutta sitten taas, uskon myös itseeni, Embiid vakuutti.

Philadelphian ja Denverin fanien välille on rakennettu tiukkaa vastakkainasettelua ja kilpailua. Embiid vakuutteli, että supertähtien välillä kilpailu pysyy kuitenkin parketilla.

– Se on hauskaa, koska Twitterissä meillä on sota käynnissä Philly-fanien ja Denver-fanien välillä ja me molemmat olemme vain niin kuin, kuka välittää? Haluamme vain pelata koripalloa ja voittaa pelejä, Embiid totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo