Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Joshua ennakoi Ngannoun kohtaamista: “Tulemme näkemään, mihin se riittää”

Anthony Joshua
AOP

Anthony Joshua ja Francis Ngannou mittelevät paremmuudestaan Saudi-Arabian Riadissa maaliskuussa. Kymmeneräiseksi kaavailtu ottelu on kerännyt etukäteen valtavan määrän mediahuomiota. Joshua kertoo mietteitään ennen edessä odottavaa haastetta.

Anthony Joshua (27-3, 24 tyrmäystä) lähtee hakemaan neljättä peräkkäistä voittoaan Francis Ngannoua vastaan. 34-vuotias Joshua tyrmäsi edellisessä ottelussaan ruotsalaisen Otto Wallinin viidessä erässä joulukuussa.

– Jokainen ottelu johtaa jonnekin, joten keskittymiseni on vain tässä hetkessä. Olen täysin valmis henkisesti ja fyysisesti, Joshua kertoi.

– Tulemme näkemään, mihin se riittää. Juuri tällä hetkellä en ajattele mestaruusvöitä tai mitään ylimääräistä.

– Keskityn Francisiin, ja siihen, että pääsen intensiivisen ja tarkan harjoitusleirin läpi, sillä miten harjoittelen, niin myös ottelen. Jos valmistaudun huolellisesti, olen varma, että voitan. Vyöt saavat odottaa, koska keskityn harjoitteluun ja tulevan ottelun voittamiseen.

– Hän (Ngannou) tuo kehään kaksi kättä ja vartalon, kuten kaikki muutkin ottelijat. Mutta hänen mielensä on erilainen. Jokaisella on oma ainutlaatuinen mielensä.

– Olen nähnyt hänen kaltaisiaan ja hän on nähnyt minun kaltaisiani monta kertaa aiemmin, mutta minun on valloitettava hänen mielensä kehässä. Sinun täytyy ottaa heidän sielunsa ja henkensä. Odotan kovaa haastetta ja hyvää ottelua.

Lähde: FIGHTMAG

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit