Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Lennox Lewis lyttää tulevan raskaansarjan ottelun: “Hänen häviönsä olisi täysi katastrofi”

Lennox Lewis
AOP

Nyrkkeilyn raskaansarjan edellinen kiistaton mestari Lennox Lewis ei usko, että Francis Ngannoun kohtaaminen tuo Anthony Joshualle minkäänlaista uskottavuutta. Lewisin mukaan häviö olisi ’’A.J:n’’ uran kannalta katastrofi.

Anthony Joshua ja Francis Ngannou tapasivat maanantaina Lontoossa ensimmäistä kertaa. Miehet ottavat mittaa toisistaan 8. maaliskuuta Saudi-Arabian Riadissa sijaitsevalla Kingdom Arenalla.

Tämä valtava ottelu järjestetään vain muutama viikko sen jälkeen, kun Tyson Fury kohtaa Oleksandr Usykin toisessa massiivisessa raskaansarjan ottelussa 17. helmikuuta. Joshua vs. Ngannou -ottelun lehdistötilaisuudessa paljastui, että näiden kahden ottelun voittajat kohtaavat toisensa myöhemmin tänä vuonna.

Vaikka Fury, Usyk ja Joshua ovat kaikki ansainneet maineensa raskaansarjan kärkiniminä, monet fanit ovat kyseenalaistaneet Ngannoun uskottavuuden, sillä kamerunilaisella on vyöllään vain yksi ammattilaisottelu.

Entinen raskaansarjan mestari Lennox Lewis ei anna Joshuan ja Ngannoun väliselle ottelu juurikaan painoarvoa.

– Mielestäni tämä ottelu ei tuo minkäänlaista uskottavuutta ’’A.J:lle”. Hänen täytyisi voittaa ja jos niin tapahtuu, niin mitä hän saavuttaa voittamalla miehen, joka ottelee toista kertaa ammattilaisena? Hänen häviönsä olisi täysi katastrofi.

Lähde: GiveMeSport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit