Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Joshua paljastaa näkemyksensä Furyn ja Usykin kamppailusta: “Siitä tulee hyvä ottelu”

Anthony Joshua
AOP

Tyson Furyn ja Oleksandr Usykin välinen raskaansarjan huippuottelu lähestyy kovaa vauhtia. Omaan otteluunsa Francis Ngannoua vastaan valmistautuva Anthony Joshua uskoo tietävänsä kumpi herroista vie kiistattoman mestaruuden nimiinsä.

Tyson Fury lyö WBC-liiton mestaruusvyönsä pöytään kohdatessaan Oleksandr Usykin, joka on puolestaan WBA:n, WBO:n ja IBF:n hallitseva mestari. Jättiläiset astuvat kehään helmikuun 17. päivä Saudi-Arabian Riadissa, joten pitkään odotettu kamppailu on vihdoin näkemässä päivänvalon.

Ottelun panoksena on kiistaton raskaansarjan mestaruus ja tuleva voittaja kohtaa mahdollisesti seuraavaksi Anthony Joshuan ja Francis Ngannoun välisen mittelön voittajan. Joshua ennakoi Furyn ja Usykin välistä ottelua. Englantilainen uskoo ukrainalaismestarin vievän pidemmän korren.

– Siitä tulee hyvä ottelu. Uskon, että Usyk voittaa, vaikka en vaivaa sillä juurikaan päätäni. Ainoa asia, jota toivon on, että molemmat heistä jättävät kehän terveinä.

– Ottelun lopputulos ei vaikuta kuitenkaan minun elämääni millään tavalla. Siinä käy niin kuin on tarkoitettu. Toivotan molemmille onnea.

Joshua lisäsi kuitenkin uskovansa, että Fury sopisi hänelle vastustajana paremmin kuin Usyk.

Lähde: talkSPORT

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit