Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Mike Tysonilta rehellinen mielipide mahdollisesta huippuottelusta: “Hän ei v***u koske tähän kaveriin”

Mike Tyson nyrkkeilylegenda USA
AOP

Anthony Joshuan ja Tyson Furyn välille on viritelty ottelua jo useamman vuoden ajan. Suunnitelmat ovat kerta toisensa jälkeen kariutuneet, mutta lajilegenda Mike Tyson uskoo tietävänsä, miten miesten välinen ottelu tulisi päättymään.

Tyson Fury ja Anthony Joshua ovat olleet vuosikausia törmäyskurssilla. Miesten ottelu ei ole kuitenkaan ikinä toteutunut, mutta kumpikin herroista on astumassa kehään tulevina kuukausina.

Fury kohtaa Oleksander Usykin ensi kuussa ottelussa, jonka panoksena kiistaton raskaansarjan mestaruus. Joshua puolestaan ottaa mittaa Francis Ngannousta maaliskuussa järjestettävässä nyrkkeilyillassa.

Jos Fury ja Joshua voittavat ottelunsa, on brittien välienselvittely mahdollinen vielä tämän vuoden aikana.

Nyrkkeilyikoni Tyson antoi oman ennusteensa mahdollisesta Fury vs. Joshua -ottelusta.

– Rakastan Joshuaa, mutta mielestäni Tyson on liian vaikeasti lähestyttävä. Joshua ei tule osumaan häneen.

– Pidän Joshuasta paljon ja Joshua lyö ehkä kovempaa kuin Wilder, mutta hän ei lyö nopeammin kuin Wilder. Ja jos hän ei lyö nopeammin kuin Wilder, hän ei v***ttu koske tähän kaveriin. Niin minä uskon, Tyson kertoi SPORTbiblen mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit