Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Australian avoimissa jättiyllätys! – Mestarisuosikki katsomoon

Bulgarian Grigor Dimitrov eteni Pariisissa finaaliin.
AOP

Australian avointen kolmas kierros pelattiin lauantaina päätökseen ja turnauksen 16 parasta pelaajaa ovat nyt selvillä. Sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa käynnistyy neljäs kierros sekä miesten, että naisten kisassa. Kummallakin puolella pelataan neljä neljännen kierroksen ottelua sunnuntain aikana. Lauantai tarjosi tennisfaneille yhden todella ison yllätyksen.

Tennisvuoden 2024 ensimmäisessä Grand Slam -turnauksessa eli Melbournessa pelattavissa Australian avoimissa nähtiin kolmannella kierroksella jättimäinen yllätys. Yllätyksen järjesti Portugalin Nuno Borges.

ATP-rankingilla 69 pelaava Borges kaatoi kolmannen kierroksen ottelussa turnauksessa 13. sijoitetun kokeneen bulgarialaisen Grigor Dimitrovin nelieräisessä taistossa. Borges oli vahvempi erin 6-7, 6-4, 6-2, 7-6.

Erinomaisesti syöttänyt portugalilainen syötti ottelussa yhteensä 21 ässää ja menetti syöttönsä vain kertaalleen. Borges sai ykkössyötön ruutuun lähes 70 prosentin varmuudella ja voitti neljä viidestä ykkössyötöstään. Borges antoi Dimitroville yhteensä 11 murtopalloa, mutta bulgarialaisen palautuspeli ei ollut parhaalla mahdollisella tasolla.

Dimitrov nousi yhdeksi potentiaaliseksi mestarisuosikiksi voitettuaan Brisbanen ATP-turnauksen vuoden ensimmäisellä viikolla. Lisäksi ATP-rankingin 13 omaava Dimitrov pelasi vahvan syksyn.

Borges pääsee kovan syöttönsä kanssa kovaan testiin neljännellä kierroksella, kun maanantaina vastaan asettuu Emil Ruusuvuoren tiputtanut Venäjän Daniil Medvedev.

Medvedev oli kolmessa erässä Kanadan ykköspelaaja Felix Auger-Aliassimea parempi. Medvedev mursi kanadalaisen syötön viidesti ja menetti syöttönsä kertaalleen ainoasta antamastaan murtopallosta.

Puolivälierässä tämän otteluparin voittaja kohtaa joko Puolan Hubert Hurkaczin tai Ranskan jättiyllättäjä Arthur Cazauxin.

Saksan kuudenneksi sijoitettu Alexander Zverev kaatoi Yhdysvaltain Alex Michelsenin suoraan kolmessa erässä tieltään. Zverev kohtaa neljännellä kierroksella Iso-Britannian 19. sijoitetun Cameron Norrien, joka kaatoi Norjan Casper Ruudin neljässä erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis