Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Maailmanlistan ykkönen Australian avointen välieriin! – Tilastoissa erikoinen seikka: Ennustaako tämä turnauksen voittajan?

Novak Djokovic eteni Australian avoimissa välieriin
AOP

Historia on serbialaistähti Novak Djokovicin puolella, kun mies jatkaa Australiana voimissa välieriin.

Novak Djokovic selvitti tiensä Australian avointen neljän parhaan joukkoon, kaatamalla puolivälierissä Yhdysvaltain Taylor Fritzin neljässä erässä, pelein 7-6 (7-3), 4-6, 6-2. 6-3.

Fritz tuli otteluun terävästi ja laittoi maailmanlistan ykkösen töihin.

– Taylor tuli peliin tervävästi ja selvällä pelitaktiikalla. Hän pelasi todella aggressiivisesti ja painosti minua takakentältä. Hän laittoi minut juoksemaan, Djokovic summasi ottelun jälkeen.

Djokovic näytti ottelun alussa niin henkisesti kuin fyysisesti hieman haparoivalta. Serbialaistähti myönsikin, että ensimmäiset erät olivat melkoista taistelua.

– Ensimmäiset kaksi erää olivat niin henkisesti kuin fyysisestikin todella vaikeat. Mutta kolmannessa erässä sain hyvän alun ja tunsin oloni paljon paremmaksi.

– Ja kun hän syöttää niin hyvin kuin hän syöttää, se asettaa paljon painetta omalle syötölleni ja tekee pelistä vaikean, Djokovic myönsi.

Serbialaistähti oli itselleen epätyypilliseen tapaan vaikeuksissa erityisesti murtojen kanssa. Ensimmäisistä 15:sta murtopallostaan mies ei pystynyt hyödyntämään ainuttakaan ja koko ottelussakin vain neljä 21:sta.

Djokovic onnistui kuitenkin välieräpaikan varmistamaan nostamalla tasoaan kolmannessa ja neljännessä erässä ja napsimalla murrot tärkeissä paikoissa.

Välieräpaikka on miehelle 11. Australian avoimissa. Historia on tästä edes myös vahvasti Djokovicin puolella; jokainen kerta nimittäin, kun mies on Australian avoimissa välieriin saakka edennyt, on mies myös mestaruuspokaalia nostanut.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis