Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Sääntömuutokset pakottamassa Red Bullin kovaan ratkaisuun – Menestyksen takuumies lähtökuopissa?

Max Verstappen Red Bullilla Imolassa.
AOP

Red Bull saattaa joutua kamppailemaan pitääkseen yhden tärkeimmistä insinööreistään, kun budjetin ylärajaa koskevat uudet Formula 1 -säännöt tulevat voimaan vuonna 2024.

Budjettikatto asettaa omat haasteensa tulevalla kaudella jokaiselle F1-tallille, eikä Red Bull ole poikkeus. Vaikka tiimi menestyi ennennäkemättömästi voittamalla 21 kilpailua 22:sta vuonna 2023, on mahdollista, että se menettää pääsuunnittelijansa Adrian Neweyn samaan aikaan, kun muun muassa McLaren on kuromassa eroa umpeen.

Newey aikoo keskittyä enemmän 5 miljoonan punnan arvoiseen RB17 Valkyrie -hyperautoprojektiin. Tähtisuunnittelija työskentelee tällä hetkellä vielä osa-aikaisesti F1-tiimissä, mutta siihen on mahdollisesti tulossa muutos – ja Newey voi pian omistautua täysin RB17:lle.

FIA:n viime vuonna asettamien säännösten mukaan myös osa-aikaisesti F1:n parissa työskentelevät henkilöt lasketaan valmistajien budjettikaton alle. Newey on ollut pitkään yksi Red Bullin parhaiten tienaavista työntekijöistä, joten Red Bullilla on todellinen mietinnän paikka.

Red Bull menetti jo viime vuonna kaksi tärkeää työntekijää, kun Andrew Alessi ja Rob Marshall vaihtoivat maisemaa. Neweyn lähtö olisi kuitenkin huomattavasti kovempi isku.

Lähde: Total Motorsport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1