Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

MVP haaveille hyvästit – NBA:n supertähti pitkälle sairaslomalle

Joel Embiid
AOP

Philadelphian supertähti Joel Embiid joutuu pitkälle sairaslomalle, kun tähti toipuu polvileikkauksesta.

NBA-seura Philadelphia 76ers tiedotti tiistaina, että sen supertähti Joel Embiid on käynyt polvileikkauksessa. Philadelphian mukaan Embiidin tilanne arvioidaan uudelleen neljän viikon kuluttua.

Embiid loukkasi polvensa viime viikolla ottelussa Golden State Warriorsia vastaan. Warriorsin Jonathan Kuminga kaatui Embiidin polven päälle pelitilanteessa ja sen magneettikuvaus paljasti vaurioituneen nivelkierukan.

Embiidin pitkä sairasloma on pudotuspelipaikasta taistelevalle Philadelphialle todella huono uutinen. Joukkue on ollut tällä kaudella ilman Embiidiä pahoissa vaikeuksissa. Philadelphia on hävinnyt 15:sta Embiidin missaamasta ottelusta 11.

Leikkauksen ja siitä toipumisen myötä Embiid voi heittää myös hyvästit NBA:n MVP-tittelin uusimisesta. Tällä kaudella pelaajan on pelattava vähintään 65 ottelua voidakseen tulla valituksi liigan arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Embiid on tällä kaudella pelannut MVP:n ottein ja oli ennen loukkaantumistaan vahvasti matkalla tittelin uusimiseen. 34 ottelussa Embiid on tällä kaudella heittänyt keskiarvolta uransa ennätyspisteet 35,3. Reilu pari viikkoa sitten mies heitti myös yhden ottelun piste-ennätyksensä, 70, San Antonio Spursia vastaan.

Lähde: NBA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo