Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Tyson Furylta vastaus eläköitymishuhuihin: “Tämä on vasta alkua”

Tyson Fury
AOP

Tyson Furyn ympärillä on riittänyt viime aikoina puhetta. Englantilaisjätin on uskottu olevan valmis jättämään kehät lopullisesti taakseen, mutta mies itse vakuuttaa aikovansa jatkaa ottelemista vielä hyvän tovin.

Nyrkkeilyfanit joutuivat pettymään, kun Tyson Furyn ja Oleksandr Usykin ottelu siirtyi jälleen eteenpäin ensin mainitun loukkaannuttua sparrisession aikana. Kaksikon on määrä nousta kehään toukokuun puolivälin jälkeen, joten Furylla on hyvä tovi aikaa toipua lievästä vammastaan.

Useampi taho on nostanut puheeksi Furyn mahdollisen eläköitymisen ja hänen on uskottu olevan valmis ripustamaan hanskat naulaan Usyk-ottelun jälkeen. ’’Gypsy King” kuitenkin vakuuttaa, että virtaa edelleen riittää.

– Kuulen jatkuvasti ihmsten puhuvan, että minun pitäisi lopettaa tai että lopetan pian tai muuta vastaavaa, Fury kertoi The Independentin mukaan.

– En ole jäämässä eläkkeelle. Minulla on kaksi ottelua sovittuna Usykia vastaan kiistattomasta (raskaansarjan mestaruudesta).

– Sitten aion otella ’’AJ:tä’’ (Anthony Joshua) vastaan ainakin kerran, ehkä kahdesti, jos hän haluaa uuden mahdollisuuden ensimmäisen selkäsaunansa jälkeen. Aion otella uudestaan myös Ngannoua (Francis) vastaan.

– Tämä on vasta alkua. Luvassa on viisi ottelua, joiden avulla voitte herättää ruokahalunne. En ole menossa minnekään, olen 35-vuotias ja elämäni parhaassa kunnossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit