Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Nähdäänkö McGregorin odotettu paluu kesällä? – UFC pomo paljasti totuuden aikataulusta

Conor McGregor
AOP

UFC:n presidentti Dana White on kiistänyt, että Conor McGregorin UFC-paluulle olisi asetettu päivämäärä sen jälkeen, kun irlantilainen itse ilmoitti ottelevansa 29. kesäkuuta.

35-vuotiasta Conor McGregoria ei olla nähty kehässä sitten heinäkuun 2021, jolloin irlantilaistähti hävisi Dustin Poirierille ja mursi samalla jalkansa.

Tähden paluuta ollaan odotettu jo pitkään ja paluulla on spekuloitu paljon. UFC-pomo Dana White kuitenkin ampui alas huhut, että miehen paluulle oltaisiin asetettu jo päivämäärä kesäkuulle.

– Toivottavasti tänä vuonna. Ei ole mitään päivämäärää. Toivottavasti syksyllä, White totesi McGregorin paluusta BBC Sportin mukaan.

Entinen kahden painoluokan mestari McGregor nousi raketin lailla lajin huipulle ottaen lukuisia kovia päänahkoja näyttävillä tyrmäyksillä. Miehen ura lähti kuitenkin laskuun ja viimeisistä neljästä ottelustaan McGregor hävisi kolme, mukaan lukien kaksi tappiota Poirierille.

Miehen paluusta saatiin vihiä viime vuonna, kun McGregor kertoi palanneensa mukaan Yhdysvaltain antidopingtoimiston ylläpitämään UFC:n antidoping testausohjelmaan. Nykyään UFC tekee kuitenkin yhteistyötä toisen antidoping järjestön kanssa.

Jouluun 31. päivä McGregor julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa paljasti palaavansa kehään ja ottelevansa yhdysvaltalaista Michael Chandleria vastaan. Chandler ei ole otellut sitten marraskuun 2022 ja miehen on huhuttu odottaneen juurikin McGregorin paluuta voidakseen otella tätä vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit