Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Tauon jälkeen kehiin palaava irlantilaistähti uhkuu itseluottamusta: “Aion hankkiutua eroon tästä pellestä”

Ian Garry
AOP

Ian Garry astelee viikonloppuna oktagoniin Geoff Nealin kanssa. Viime elokuusta asti sivussa ollut Garry lähtee tulevaan koitokseen itseluottamusta puhkuen ja myöntää haaveilevansa titteliottelusta ensi vuoden aikana.

Yksi UFC:n suurimmista nousevista kyvyistä, Ian Garry joutui pettymään karulla tavalla viime syksynä. Voittamaton irlantilainen otti vakuuttavan voiton Neil Magnysta, jonka jälkeen hänen oli määrä kohdata Geoff Neal.

Kyseinen kamppailu jouduttiin kuitenkin perumaan, sillä Garry sairastui keuhkokuumeeseen. Nyt miesten on viimein määrä astella kehään, kun Garry pääsee tekemään pitkään odotetun paluunsa viikonloppuna.

Irlantilaisottelija myöntää, että hänen katseensa on jo kuitenkin Garry-ottelun jälkeisessä ajassa.

– Haluan voittaa Geoff Nealin näytöstyyliin tänä viikonloppuna, jonka jälkeen haluan kohdata Colby Covingtonin ja lähettää hänet eläkkeelle, Garry kommentoi LowKickMMA:n mukaan.

– Aion hankkiutua eroon tästä UFC:n pellestä. Sen jälkeen kohtaan jonkun kolmen kärkeen kuuluvista ottelijoista. Voitettuani voin otella mestaruudesta ensi vuoden aikana.

– En usko, että (Covingtonilla) on muuta mahdollisuutta. Kun voitan Geoff Nealin lauantaina, ei jäljellä ole muuta vaihtoehtoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit