Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Volkanovskin valtakausi päätökseen tylyllä tavalla: “Muuta tässä lajissa ei tarvita”

Ilia Topuria
AOP

Viikonloppuna järjestetty UFC tarjosi todella mielenkiintoisen ottelun, jossa kohtasivat Alexander Volkanovski ja Ilia Topuria. Panoksena oli höyhensarjan mestaruus ja vyö vaihtoi omistajaa hienon kamppailun jälkeen.

Alexander Volkanovskin neljän vuoden mittainen valtakausi UFC:n höyhensarjan mestarina tuli päätökseensä viikonloppuna. Titteliotteluun tiensä raivannut Ilia Topuria vei kamppailun nimiinsä toisen erän tyrmäyksellä aiheuttaen Volkanovskille tämän toisen peräkkäisen tappion.

Australialainen taipui edellisessä mittelössään painoluokkaa ylempänä Islam Makhacheville niin ikään tyrmäyksellä.

Volkanovski oli mielestään hyvin mukana Topuria-kamppailussa ennen tekemäänsä kohtalokasta virhettä.

– Analysoin aina ottelut, kun voitan ja aion tehdä niin myös silloin, kun häviän. Tämä on hullu laji, eikä aina voi voittaa. Joskus olet vasara, joskut naula. Tässä ottelussa minä olin naula, vaikka olen ollut monta kertaa vasara. Olen pilannut useasti monen ihmisen juhlat. Ilia sai eilen työn tehdyksi.

– Mielestäni olin hyvin mukana ja tunsin oloni hyväksi. Uskon, että tuomarit pisteyttivät ensimmäisen erän edukseni ja kiristin tahtia toisessa erässä. Olin valmis nousemaan seuraavalle tasolle ja aloin osua häneen.

– Hän teki hyvää työtä saadessaan minut häkkiä vasten, jossa en halunnut otella hänenkaltaistaan vastustajaa vastaan. Hän otteli viisaasti ja onnistui hienossa lyönnissään. Muuta tässä lajissa ei tarvita.

Lähde: Yahoo Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit