Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Ngannoulla kovat suunnitelmat Joshuan varalle: “En usko, että hän pystyisi enää nousemaan sen jälkeen”

Anthony Joshua ja Francis Ngannou kohtaavat maaliskuun 8. päivä
AOP

Francis Ngannoun ja Anthony Joshuan on määrä astua kehään maaliskuun kahdeksas päivä Saudi-Arabiassa.

Ranskalais-kamerunilainen Francis Ngannou laittoi yllättäen viime vuonna nyrkkeilyn raskaansarjan mestarin Tyson Furyn todella tiukille kaksikon kohdatessa Ngannoun ammattilaisnyrkkeilydebyytissä. Entinen UFC-mestari iski kaikkien yllätykseksi Furyn ottelussa kanveesiin, mutta britti tähti nousi sieltä vielä ylös ja voitti ottelun lopulta jaetuin tuomariäänin

Nyt Ngannou on enteillyt tulevalle vastustajalleen Anthony Joshualle Furyn kaltaista kohtaloa, joskin mies epäili, ettei Joshua Furyn tavoin tulisi enää kanveesista nousemaan.

– Joo, epäilen sitä, Ngannou totesi Sky Sportsin mukaan, kun häneltä kysyttiin, voisiko Joshua kestää samanlaisen iskun mitä Fury sai.

– Hän (Fury) on luultavasti yksi sitkeimmistä ihmisistä, eikä se ole epäkunnioittavaa AJ:tä kohtaan. En usko, että AJ pystyisi enää nousemaan siitä mistä Tyson nousi.

Täysin takki auki ei Ngannou missään nimessä otteluun kuitenkaan lähde, vaan mies tiedostaa Joshuan asettaman haasteen.

– Tämä on toinen nyrkkeilyotteluni ja ottelen yhtä parhaista, sen jälkeen kun olen otellut toista kolmen parhaan joukossa olevaa vastaan. Eli kahdessa nyrkkeilyottelussani ottelen mahdollisesti jopa maailman parasta vastaan.

Nyrkkeilyn raskaansarjan WBO:n, WBA:n ja IBF:n entinen yhdistetty mestari Joshua on lisäksi hyvässä vireessä. Brittitähti on kolmen ottelun voittoputkessa ja huokuu itsevarmuutta Ngannou-ottelun alla.

Entistä raskaansarjan mestaria eivät Ngannoun kommentit myöskään hätkähdyttäneet vaan mies latasi samalla mitalla takaisin.

– Kukapa ei olisi iskenyt Tysonia kanveesiin? Niin monet ihmiset ovat tyrmänneet hänet, Joshua latasi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit