Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-tähti hehkuttaa tuoretta mestaria: “Hänellä on todella haastava ottelutyyli”

Ilia Topuria
AOP

Ilia Topuria on noussut rytinällä vapaaottelumaailman huipulle. Espanjalaistähti riisti höyhensarjan mestaruusvyön painoluokkaa pitkään hallinneelta Alexander Volkanovskilta. Aljamain Sterling kertoo oman mielipiteensä Topuriasta.

Kuten aiemmin uutisoimme, Alexander Volkanovski menetti pitkään hallussaan pitämänsä höyhensarjan mestaruuden. Australialaistähti ehti puolustaa titteliään onnistuneesti viisi kertaa, mutta viikonloppuna vastus osoittautui liian kovaksi.

Toistaiseksi tappioton Ilia Topuria tyrmäsi Volkanovskin toisessa erässä vakuuttavan näytöksen jälkeen, jonka myötä mestaruusvyö vaihtoi omistajaa. Volkanovskilla on oikeus uusintaotteluun, mutta hänen aikeistaan ei ole vielä varmuutta.

Topurian seuraava vastustaja on näin ollen täysin auki. Aljamain Sterling ilmoittautuu vapaaehtoiseksi, mutta myöntää samaan hengenvetoon, ettei kyseessä olisi helppo ottelu.

– Uskon, että hän voi halutessaan pitää mestaruutta pitkään hallussaan. Hänellä on todella haastava ottelutyyli. ”Volk” yritti potkaista häntä käsivarsille ja väsyttää hänen kätensä, ehkä yrittää rikkoa kyynärvarret, kun hän joutui torjumaan kovia potkuja, Sterling tuumi Sports Illustratedin mukaan.

– On erilaisia tyylejä, jotka tekevät näistä otteluista jännittäviä. Kyseessä olisi erittäin haastava ottelu jopa itselleni (Topuriaa vastaan). Ei ole kyse vain siitä, miten kovaa lyöt vaan myös siitä, miten hyvin kestät iskuja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit