Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Naisnyrkkeilyn supertähdeltä näkemys Joshuan ja Ngannoun kohtaamiseen: “Kaikki eväät voittoon”

Claressa Shields
AOP

Saudi-Arabian Riadissa nähdään maaliskuun alussa todellinen jättiläisten kohtaaminen, kun Anthony Joshua ja Francis Ngannou astelevat köysien sisään. Naisnyrkkeilyn supertähti Claressa Shields kertoo ajatuksiaan tulevasta ottelusta.

Kaksi kertaa peräkkäin Oleksandr Usykille taipunut Anthony Joshua on onnistunut nousemaan jälleen takaisin raskaansarjan kirkkaimmalle huipulle. Englantilaisiskijä on voittanut kaikki kolmei viimeisintä otteluaan, vaikkakin joutui koville muun muassa Suomen nyrkkeilyn ykkösnimeä Robert Heleniusta vastaan.

Joshua astelee seuraavan kerran kehään maaliskuun 8. päivä, jolloin vastaan asettuu MMA-taustainen Francis Ngannou. Naisnyrkkeilyn tähti Claressa Shields, joka valmistautuu kolmanteen MMA-otteluunsa, kertoi mielipiteensä Joshuan ja Ngannoun välisestä kohtaamisesta.

– Uskon, että siitä tulee hyvä ottelu. Ensin ajattelin, että ’’A.J’’ tulee tyrmäämään Ngannoun. Nyt kuitenkin uskon, että ottelu ratkeaa hajaäänituomiolla kumman tahansa hyväksi.

– A.J:lla on paljon todistettavaa ja silloin kun asia on näin, hän ei välttämättä ottele parhaimmalla tasollaan. Ja jos hän ei pysty siihen Francisia vastaan, joka on iso ja vahva ottelija, uskon, että luvassa on tasaväkinen ottelu.

– A.J:lla on kaikki eväät voittoon, mutta hänen täytyy todistaa se.

Lähde: Boxing News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit