Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorelle ikävä tappio! – Tässä Marseillen puolivälierät

Emil Ruusuvuori Indian Wellsissä.
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori taipui torstaina Marseillen ATP-turnauksen toisella kierroksella. Tappio oli suomalaiselle vasta kauden kolmas ATP-kiertueella. Kaksi aiempaa oli tulleet venäläisiä pelaajia vastaan. Marseillen ATP-turnauksessa on jäljellä vielä kahdeksan parasta pelaajaa. Puolivälierät ovat tiedossa perjantaina.

Suomen miestenniksen ykköstähti Emil Ruusuvuori kärsi tappion Marseillen ATP-turnauksen toisella kierroksella. Ruusuvuori kärsi tappion Espanjan Alejandro Davidovich Fokinaa vastaan suoraan kahdessa erässä 3-6, 5-7 -lukemin. Kolmessa ATP-kiertueen ottelussa Ruusuvuori ei ole saanut espanjalaiselta erääkään.

Davidovich Fokina kohtaa puolivälierässä perjantaina turnauksessa neljänneksi sijoitetun kotimaan Ugo Humbertin. Humbert voitti turnauksen ensimmäisessä ottelussaan toisella kierroksella Hugo Gastonin murtoja runsaasti sisältäneessä ottelussa kolmen erän taistelun jälkeen.

Otteluparin voittaja kohtaa välierässä lauantaina joko ykkössijoitetun Puolan Hubert Hurkaczin tai Tshekin kovaa nousua ATP-listalla tekevän Tomas Machacin. Turnauksen hallitseva mestari Hurkacz murskasi torstaina toisen kierroksen ottelussa Kazakstanin Alexander Shevchenkon.

Alakaaviossa kakkossijoitettu Bulgarian Grigor Dimitrov kohtaa Ranskan Arthur Rinderknechin, joka kaatoi Tshekin Jiri Leheckan suoraan kahdessa erässä. Dimitrov murskasi toisella kierroksella Yhdysvaltain Sebastian Kordan tylysti.

Turnauksen kolmossijoitettu pelaaja eli Venäjän Karen Khachanov kohtaa Kiinan Zhizhen Zhangin, joka kaatoi kahdessa erässä Kanadan Felix Auger-Aliassimen, joka oli sijoitettu turnauksessa seitsemänneksi.

Ruusuvuori jatkaa kauttaan ensi viikolla Rotterdamin ATP-500 -turnauksessa. Tämän jälkeen on matka Dohaan ATP-250 -kisaan. Dohan turnauksen jälkeen suomalainen pitää kahden viikon harjoitustauon ennen Indian Wellsiä ja kauden ensimmäistä Masters-1000 -turnausta.

Rotterdamin turnauksessa ykkössijoitettu pelaaja on Australian avointen mestari Jannik Sinner. Dohan turnauksessa ykköseksi on sijoitettu Venäjän Daniil Medvedev, joka taipui Sinnerille Melbournessa. Ruusuvuori voitti toisella kierroksella Medvedeviä vastaan kaksi ensimmäistä erää Australian avoimissa, mutta taipui viidessä erässä.

Mikäli suomalainen mielii saada sijoituksen kauden ensimmäiseen Masters-turnaukseen, niin suomalaisen täytyy edetä Rotterdamissa vähintään puolivälieriin ja Dohassa finaaliin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis