Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Stephen Curry teki NBA-historiaa! – Ennakkosuosikki oli siltikin vahvempi

Stephen Curry
AOP

Golden State Warriorsin supertähti Stephen Curry teki NBA-historiaa, mutta ei siltikään pystynyt johdattamaan joukkuettaan voittoon Los Angeles Clippersistä.

Stephen Currysta tuli ensimmäinen pelaaja NBA:n historiassa, joka on heittänyt vähintään seitsemän kolmen pisteen heittoa neljässä peräkkäisessä ottelussa. Supertähti pussitti lopulta pelissä 41 pistettä.

Tällä kaudella kärkikahinoissa vahvasti mukana oleva Clippers ei kuitenkaan heittänyt pyyhettä kehään haasteista huolimatta ja nousi kuin nousikin ottelun ratkaisuminuuteilla vielä ohi ja voittoon.

Viisi edellistä otteluaan voittanut Warriors lipsui puolustuksellisesti ottelun lopussa ja luopui johdostaan, päästäen Clippersin rinnalle ja ohi. Norman Powell heitti viimeisen seitsemän minuutin aikana neljä kolmen pisteen heittoa ja auttoi Clippersin kuromaan 12 pisteen takaa-ajoaseman kiinni.

– Menetimme pelin hallinnan puolustuksellisesti, enkä usko, että sopeuduimme valmennusryhmänä tarpeeksi hyvin, Warriorsin valmentaja Steve Kerr totesi.

Ottelun lopussa tunteetkin kuumenivat hieman, kun Clippersin Mason Plumlee sai epäurheilijamaisen rikkeen kohdeltuaan Brandin Podziemskia turhan kovakouraisesti. Clippersin päävalmentaja Tyronn Lue puhui itselleen lisäksi kaksi teknistä rikettä ja tuli ajetuksi ulos pelistä.

– Kun tilanne oli 106-96, tuntui siltä, että me vain lopetimme pelaamisen. Luulen, että annoimme vähän periksi ja sitten he alkoivat tehdä helppoja koreja, Podziemski summasi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo