Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tuttu mies jälleen liikaa! – Emil Ruusuvuori kaatui Rotterdamissa

Emil Ruusuvuori otti huikean Voiton Hollannin ATP250 -turnauksessa
AOP

Rotterdamin ATP-turnauksessa Hollannissa on saatu puolivälierät pelattua ja lauantaina kisassa on vuorossa kaksi välieräottelua. Suomalaisittain perjantaista tuli nihkeä, sillä Emil Ruusuvuori kärsi ikävän tappion kotiyleisön suurelle suosikille. 

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori pelasi mahtavan viikon Hollannin Rotterdamissa ATP-500 -tason turnauksessa. Suomalainen eteni turnauksessa kahdeksan parhaan joukkoon, mutta kärsi perjantaina puolivälieräottelussa tappion suoraan kahdessa erässä Hollannin Tallon Griekspoorille 7-5, 7-6 -lukemin.

Ottelussa nähtiin vain yksi syötönmurto ja Griekspoor onnistui tässä avauserän 11. pelissä. Ruusuvuori antoi syötössään yhteensä neljä murtopalloa, josta viimeinen tuotti tuloksen. Hollantilainen syötti läpi ottelun erinomaisesti, sillä ykkönen osui ruutuun 63 prosentin varmuudella ja näistä Griekspoor voitti 85 prosenttia. Ruusuvuori sai ottelussa vain yhden murtopallon.

Griekspoor on voittanut herrojen kaikki keskinäiset kamppailut ATP-kiertueella. Pelaajat kohtasivat viime kaudella kolmesti ja kaikki ottelut menivät hollantilaiselle suoraan 2-0 -erin. Merkittävin voitto oli S-Hertogenboschin välierässä nurmella, kun Griekspoor eteni finaaliin. Ruusuvuori oli nurmikentällä pelatussa turnauksessa kaatanut puolivälierässä Italian Jannik Sinnerin suoraan kahdessa erässä. Australian avoimet voittanut italialainen odottaa lauantain välierässä hollantilaista.

Rotterdamin ATP-turnauksen toisessa välierässä Australian Alex de Minaur kohtaa Bulgarian Grigor Dimitrovin. Dimitrov on toista viikkoa putkeen neljän parhaan joukossa. Viime viikolla Dimitrov taipui Marseillen ATP-turnauksen loppuottelussa Ugo Humbertille kahdessa erässä. Ruusuvuori kesytti ranskalaisen Rotterdamin turnauksen ensimmäisellä kierroksella.

Ruusuvuori jatkaa kauttaan ensi viikolla Dohan ATP-250 -kisassa. Turnauksen ykkössijoitettu pelaaja on Andrey Rublev, joka taipui välierässä de Minaurille kolmessa erässä. Suomalainen nousee maanantaina julkaistavalla ATP-listalla takaisin TOP-45’n. Dohasta Ruusuvuori tarvitsee voiton, mikäli suomalainen haluaa päästä sijoitettuna Indian Wells Masters-turnaukseen maaliskuun alussa, joka on ohjelmassa Dohan kisan jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis