Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen maailmanlistan ykkönen jälleen paras Qatarissa: “Kaksinkertainen mestaruuden puolustaminen ei ollut helppoa”

Iga Swiatek voitti Qatar Openin kolmannen kerran perättäin
AOP

Tenniksen naisten kärkinimi Iga Swiatek juhli Qatarin ATP-1000 turnauksessa lauantaina jo kolmatta perättäistä voittoaan.

Tenniksen naisten maailmanlistan ykkönen, Iga Swiatek, voitti vuoden ensimmäisen ATP-1000 turnauksen Qatarissa kaadettuaan Elena Rybakinan lauantain finaalissa. Qatar Openin voitto on Swiatekille jo kolmas perättäinen.

– Tänne tuleminen ja kaksinkertainen mestaruuden puolustaminen ei ollut helppoa. Olen siis iloinen, että minulla oli jo täältä kokemusta, puolalainen summasi.

– Olen iloinen siitä, että jatkoin töitä, enkä ajatellut liikaa asioita tämän viikon aikana vaan keskityin vain oikeisiin asioihin, koska luulen, että se oli avain (voittoon), Swiatek kommentoi voittonsa jälkeen.

Nelinkertainen Grand Slam -voittaja Swiatek on nyt voittanut ATP-kiertueella 18 kertaa. Viime vuonna Rybakina oli kaksikon jokaisessa kolmessa kohtaamisessa parempi, mutta tämän vuoden puolalainen maailmanlistan ykkönen aloitti vahvemmin.

Rybakina kuitenkin aloitti lauantain ottelun vahvemmin ja johti ensimmäistä erää kahdella murrolla jo 4-1. Swiatek taisteli kuitenkin erän ratkaisupeliin ja vei sen lopulta pelein 7-6(10-8). Toisessa erässä puolalainen oli pelein 6-2 parempi.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis