Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Dohan ATP-turnaus tarjosi maanantain unkarilaista viihdettä! – Maan kärkipelaajat tyylikkäästi jatkoon

Unkarin Fabian Marozsan toiselle kierrokselle Dohassa.
AOP

ATP-kiertueella käynnistyi Qatarissa Dohan ATP-turnaus. Turnauksessa on jaossa runsaasti palkintorahaa, joten kisa on äärimmäisen suosittu huippupelaajien keskuudessa. Tällä viikolla pelataan kolme eri ATP-turnausta ja näistä kaksi muuta on Etelä-Amerikassa. Dohan turnaus käynnistyi viidellä ensimmäisen kierroksen ottelulla maanantaina. Unkarin tähtipelaajille maanantai oli äärimmäisen kirkas.

Qatarin suurkaupungissa Dohassa pelattava ATP-turnaus käynnistyi maanantaina viidellä ensimmäisen kierroksen ottelulla. Maanantai tarjosi unkarilaisittain todella suuria onnistumisia, sillä maan kärkipelaajat jatkoivat matkaa toiselle kierrokselle tyylillä.

Kokenut Marton Fucsovics kaatoi kahdessa erässä kokeneen Espanjan Roberto Bautista Agutin ja viime kaudella tuntemattomuudesta ATP-kiertueelle noussut Fabian Marozsan kukisti Tshekin Vit Koprivan kahdessa erässä Fucsovicsin tavoin.

ATP-rankingissa sijaa 80 hallussaan pitävä kokenut Fucsovics mursi viidesti espanjalaisen syötön oltuaan parempi 6-1, 6-3 -erin. 32-vuotias pelaaja kohtaa toisella kierroksella turnauksessa neljänneksi sijoitetun Kazakstanin Alexander Bublikin. ATP-rankingissa sijalla 21 oleva Bublik voitti Montpellierin ATP-turnauksen kaksi viikkoa sitten. Viime viikolla Bublik taipui kahdessa erässä Kanadan kokeneelle Milos Raonicille.

ATP-listalla sijalla 60 oleva 24-vuotias Marozsan kaatoi Tshekin 26-vuotiaan Koprivan lukemin 7-5, 7-6. Kopriva menetti ottelussa viidesti syöttönsä, kun taas Marozsan vain neljästi. Tshekkiläinen selvitti tiensä kisaan karsintojen kautta.

Marozsan kohtaa toisella kierroksella Venäjän Karen Khachanovin, joka on sijoitettu turnauksessa toiseksi. Ykkössijoitettu pelaaja on Venäjän Andrey Rublev, joka odottaa toiselle kierrokselle vastustajaa joko Alexander Shevchenkosta tai Richard Gasquetista. Kolmossijoitettu Ranskan Ugo Humbert kohtaa Venäjän Pavel Kotovin toisella kierroksella. Kotov kaatoi Italian Lorenzo Sonegon, kuten Penkkiurheilu.com asiasta uutisoi.

Maanantain viidennessä kamppailussa Australian Alexei Popyrin peittosi erätappion takaa Jordanian Abedallah Shelbayhin. Popyrin kohtaa toisella kierroksella joko Hollannin Tallon Griekspoorin tai Ranskan Hugo Grenierin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis