Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorella huima mahdollisuus! – Dohan ATP-turnauksessa täydellinen kaavio

Emil Ruusuvuori Qatarin turnauksessa.
AOP

ATP-kiertueella käynnistyi Qatarissa Dohan ATP-turnaus. Turnauksessa on jaossa runsaasti palkintorahaa, joten kisa on äärimmäisen suosittu huippupelaajien keskuudessa. Tällä viikolla pelataan kolme eri ATP-turnausta ja näistä kaksi muuta on Etelä-Amerikassa. Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori pelaa tällä viikolla nimenomaan Dohassa ja suomalaiselle on suotu erinomainen kaavio.

ATP-rankingissa maanantaina sijalle 43 noussut Suomen Emil Ruusuvuori omaa tällä viikolla loistavan mahdollisuuden tehdä nousua ATP-listalla uusiin ennätyslukemiin. Ruusuvuoren uran paras ranking on 37, mutta Dohan ATP-250 -tason turnauksessa suomalaisella on erinomainen mahdollisuus edetä aina loppuotteluun asti. Ruusuvuorella kävi erinomainen tuuri kaavioarvonnassa, joka luo tämän talven otteilla ison mahdollisuuden.

Suomalainen kohtaa tiistaina turnauksen ensimmäisen kierroksen ottelussaan Italian ATP-rankingin 133 omaavan Giulio Zeppierin. 22-vuotias Zeppieri selvitti tiensä turnaukseen karsintojen kautta menettämättä erääkään. Viime viikolla pelattuun Rotterdamin ATP-turnaukseen Zeppieri myös karsi, mutta taipui toisella kierroksella Belgian Zizou Bergsille. Australian avoimissa italialainen selvitti tiensä Ruusuvuoren tavoin toiselle kierrokselle kierrokselle, mutta hävisi suomalaisen tavoin viisieräisen ottelun sijoitettua pelaajaa vastaan.

Mikäli suomalainen selvittää italialaisen haasteen, niin toisella kierroksella odottaa joko Saksan Jan-Lennard Struff tai Australian Christopher O’Connell. Viime viikolla Rotterdamin kisassa Ruusuvuori kaatoi Struffin kahdessa erässä, joka on tässä turnauksessa sijoitettu kuudenneksi. Puolivälierässä odottaisi joko kakkoseksi sijoitettu Venäjän Karen Khachanov tai Unkarin Fabian Marozsan. Khachanovin Ruusuvuori kaatoi Hong Kongin ATP-turnauksen toisella kierroksella tammikuussa.

Mahdollisessa välierässä lauantaina korkeimmin sijoitettu pelaaja on Kazakstanin neljänneksi sijoitettu Alexander Bublik. Turnauksen ykkössijoitettu pelaaja on Venäjän Andrey Rublev, jolle Ruusuvuori taipui Hong Kongin finaalissa. Rublev tulee vastaan aikaisintaan loppuottelussa.

Ruusuvuori pelaa Dohan turnauksen jälkeen seuraavan kerran vasta Yhdysvaltain Indian Wellsissä, joka on vuoden 2024 ensimmäinen Masters-turnaus. Turnaus käynnistyy maaliskuun toisella viikolla ja siellä sijoitettuna on 32 pelaajaa. Mikäli Ruusuvuori voittaisi Dohan turnauksen nousisi suomalainen sijoitetuksi pelaajaksi Kalifornian jättiturnaukseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis