Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tshekin superlupaus kaatoi tenniksen supertähden! – “Ei ole sanoja…”

Tshekin Jakub Mensik.
AOP

Tshekin nuori tennistähti Jakub Mensik järjesti melkoisen näytöksen Dohan ATP-turnauksen toisella kierroksella. Isokokoinen tshekkipelaaja eteni urallaan ensimmäistä kertaa ATP-turnauksessa kahdeksan parhaan joukkoon. Tshekkiläinen kaatoi toisella kierroksella vaiherikkaan ottelun jälkeen skotlantilaisen tennislegendan.

Tenniksen ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla kolmea turnausta. Qatarin suurkaupunki Dohassa mitellään ATP-250 -tason turnausta, jossa kaksi ensimmäistä kierrosta on saatu pelattua keskiviikkona. Torstaina on luvassa puolivälierät.

Torstain puolivälierissä nähdään vasta 18-vuotias Tshekin syöttötykki Jakub Mensik, joka hoiteli todella jännittävässä toisen kierroksen ottelussa Andy Murrayn tieltään. Ottelussa nähtiin hyvinkin harvinaislaatuiset kolme katkaisupeliä. Mensik vei ottelun 7-6, 6-7, 7-6 -lukemin. Kahdessa ensimmäisessä erässä nähtiin yhteensä kaksi murtoa. Mensik johti kolmatta erää jo 5-2 -lukemin kahdella murrolla, mutta Murray nousi erään mukaan, mutta hävisi katkaisupelin johdettuaan sitä minimurrolla.

– Ei ole sanoja tällä hetkellä. Tiedän, että fanit halusivat Murrayn voittavan tämän kamppailun. Toivottavasti porukka tulee katsomaan minun kamppailuni huomenna. Olen iloinen voitosta. Katsoin lapsena televisiosta, kun Murray voitti kaksi Wimbledonia. Uskomatonta, miten hän edelleen pystyy pelaamaan tällä tasolla, kertasi tshekkipelaaja kenttähaastattelussa.

Mensik kohtaa uransa ensimmäisessä ATP-kiertueen puolivälieräottelussa ykkössijoitetun Venäjän Andrey Rublevin. Rublev voitti alle tunnissa Ranskan kokeneen Richard Gasquetin 6-3, 6-4 -lukemin. Ottelussa nähtiin kaksi murtoa venäläisen toimesta, joka menetti ottelussa kahdeksan pistettä omalla syötöllään.

Yläkaavion toisessa puolivälieräottelussa Ranskan Ugo Humbert kohtaa maanmiehensä kokeneen Gael Monfilsin. Alakaaviossa Emil Ruusuvuori kohtaa kakkossijoitetun Karen Khachanovin ja tämän otteluparin voittaja kohtaa välierässä joko Alexander Bublikin tai Alexei Popyrinin. Turnauksen kaikki neljä kärkisijoitettua pelaajaa ovat vielä mukana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis