Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorella karmaiseva kohtalo! – Luovutus Dohan ATP-kisassa

Emil Ruusuvuori syöttämässä.
AOP

Tällä viikolla pelattavissa kolmessa ATP-turnauksessa nähdään mukana yksi suomalainen, kun Emil Ruusuvuori tavoitteli menestystä Dohan ATP-turnauksessa. Ruusuvuori eteni turnauksessa hienosti kahdeksan parhaan joukkoon, mutta joutui luovuttamaan turnauksen puolivälieräottelun.

ATP-rankingissa sijalla 43 oleva Emil Ruusuvuori koki karmaisevan päätöksen Dohan ATP-turnauksessa. Ruusuvuori joutui luovuttamaan puolivälieräottelun Venäjän Karen Khachanovia vastaan avauserässä. Ruusuvuori menetti heti ottelun kaksi ensimmäistä syöttöään ja oli tappiolla jo 3-0 -lukemin. Tässä vaiheessa suomalainen pyysi kentällä fysioterapeutin, jonka kanssa pienen keskustelun jälkeen ottelu jäi kesken.

Khachanov on turnauksen korkeimmin sijoitettu jäljellä oleva pelaaja, sillä venäläinen on sijoitettu toiseksi. Khachanov kohtaa perjantain välierässä Australian Alexei Popyrinin. Popyrin kaatoi Kazakstanin neljänneksi Alexander Bublikin suoraan kahdessa erässä 6-4, 6-4 -lukemin ja eteni ensimmäisenä australialaisena turnauksen välierään.

Perjantaina toisessa välieräottelussa Tshekin isokokoinen ja nuori 18-vuotias syöttötykki Jakub Mensik kohtaa Ranskan kokeneen Gael Monfilsin. Mensik kaatoi omassa puolivälierässään Venäjän ykkössijoitetun Andrey Rublevin suoraan kahdessa erässä 6-4, 7-6 -lukemin menettämättä syöttöään ottelussa kertaakaan. Monfils kaatoi sen sijaan turnauksessa kolmanneksi sijoitetun ranskalaisen Ugo Humbertin 6-2, 6-4 -erin.

Rublev, Humbert ja Bublik pelaavat kaikki ensi viikolla Dubain ATP-500 -turnauksessa. Mukana ovat myös Popyrin ja Khachanov, jotka pelaavat välierässä. Monfils, Ruusuvuori ja hyvät ATP-pisteet tästä turnauksesta keräävä Mensik nähdään seuraavan kerran vasta Indian Wellsissä maaliskuun alussa.

Mensik on tällä hetkellä hakemassa karsintojen kautta paikkaa Indian Wellsiin. Tshekkiläinen saa suudella varmuudella villin kortin pääsarjaan, mikäli paikka ei suoraan vähintään sadan pisteen myötä aukene vuoden ensimmäiseen Masters-turnaukseen. 18-vuotias Mensik nousee jo nyt sadan joukkoon ATP-listalla, mutta turnauksen voitto nostaisi miehen jo sijalle 75, jolla mennään kirkkaasti suoraan pääsarjaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis