Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Australian tennistähdeltä mykistävä voitto! – “Hyvistä asemista Yhdysvaltain jättiturnauksiin…”

Australian Jordan Thompson valloitti Los Cabosin ATP-turnauksen.
AOP

ATP-kiertueella on pelattu tällä viikolla kolme isoa turnausta, joista kaksi on käyty Etelä-Amerikassa. Meksikossa pelatussa Los Cabosin turnauksessa voittaja löytyi lopulta sijoitetuista pelaajista, kun Australian huippupelaaja Jordan Thompson vei turnauksen nimiinsä. Thompson vahvisti merkittävästi voitollaan asemia ATP-listalla.

Australian 29-vuotias tennistähti Jordan Thompson jatkoi alkuvuoden vahvoja otteitaan Meksikossa pelatussa turnauksessa. Thompson vei Meksikossa pelatun Los Cabosin ATP-turnauksen nimiinsä kaatamalla loppuottelussa kakkossijoitetun Norjan Casper Ruudin. Thompson oli loppuottelussa suoraan kahdessa erässä vahvempi 6-3, 7-6 -lukemin. Loppuottelussa Thompson menetti syöttönsä kahdesti ja mursi Ruudin syötön kolme kertaa.

Thompson pelasi vahvan turnauksen menettämällä vain kaksi erää. Erätappiot tulivat puolivälierässä Alex Michelseniä ja välierässä Alexander Zvereviä vastaan. Puolivälierässä nuorta Michelseniä vastaan australialainen oli jo 6-0, 4-1 -lukemin perässä. 4-1 -tilanteessa Michelsenillä oli 15-40 -johto Thompsonin syötössä, mutta ei onnistunut murtamaan. Tämän jälkeen ottelu kääntyi päälaelleen ja Thompson marssi voittoon kolmessa erässä.

Thompson on noussut vahvan alkukauden turvin ATP-rankingissa jo 32 parhaan joukkoon. Uran ensimmäinen ATP-titteli tuo australialaiselle 250 pistettä ja tämä tarkoittaa, että Thompson pääsee sijoitettuna pelaajana vuoden ensimmäiseen Masters-turnaukseen. Indian Wells käynnistyy maaliskuun ensimmäisellä viikolla Kaliforniassa.

Australialainen eteni vuoden ensimmäisessä turnauksessa Brisbanessa välierään ja Adelaidessa toiselle kierrokselle. Australian avoimissa Stefanos Tsitsipas oli neljässä erässä vahvempi toisella kierroksella. Yhdysvalloissa Australian avointen jälkeen Thompson eteni Dallasissa ja Delray Beachin turnauksessa puolivälierään, mutta Los Cabosissa tuli jättipotti.

Ensi viikolla Thompson osallistuu vielä Acapulcon kisaan ennen Indian Wellsiä, mutta ei saa sijoitusta turnaukseen, jossa ykkössijoitettu pelaaja on Zverev.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis