Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Saksan syöttötykki suosikkina Acapulcon ATP-kisaan – “Jatkuuko huippuvire?”

Alexander Zverev
AOP

Meksikon Acapulcossa pelataan tällä viikolla toinen ATP-500 -turnaus tenniksen maailmankiertueella. Tämä viikko pitää sisällään kolme ATP-kiertueen turnausta, joista kaksi on ATP-500 -tason kisoja. Toinen ATP-500 -kisa on Dubaissa. ATP-250 -tason turnaus pelataan Chilen pääkaupungissa Santiagossa. 

Acapulcossa pelattavassa kovan kentän turnauksessa nähdään paljon eurooppalaisia huippupelaajia. Turnauksen kärkisijoitetut pelaajat löytyvät Euroopasta, kun Saksan Alexander Zverev on sijoitettu ykköseksi ja vastikään valmentajaa jälleen vaihtanut Tanskan Holger Rune on sijoitettu kakkoseksi. Kolmossijoitettu pelaaja on Australian ykköspelaaja Alex de Minaur ja nelossijoitettu pelaaja on Yhdysvaltain Taylor Fritz.

Turnauksen yksi suurimmista mustista hevosista on Australian Jordan Thompson. Thompson on pelannut vahvaa alkuvuotta ja juhli viime viikolla Los Cabosin turnauksessa uransa ensimmäistä ATP-turnausvoittoa. Thompson kaatoi turnauksen loppuottelussa Acapulcossa kuudenneksi sijoitetun Casper Ruudin.

Zverev aloittaa turnauksen kohtaamalla avauskierroksella maanmiehensä, yhden käden rystyä lyövän Daniel Altmaierin. Rune pääsee heti ensimmäisellä kierroksella kovaan testiin, kun Yhdysvaltain Michael Mmoh astuu verkon toiselle puolelle. Kolmossijoitettu de Minaur kohtaa ensimmäisellä kierroksella Japanin Taro Danielin ja nelossijoitettu Fritz pääsee Italian kovaa nousua tekevän Matteo Arnaldin kyytiin.

Thompson pelaa ensimmäisellä kierroksella Yhdysvaltain Alexandar Kovacevicia vastaan ja kohdannee toisella kierroksella Runen.

Australian de Minaur on turnauksen hallitseva mestari. Zverev on voittanut turnauksen vuonna 2021. Tänä vuonna turnauksen voittaja kuittaa 500 ATP-pisteen lisäksi reilut 410 tuhatta Yhdysvaltain dollaria.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis