Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Venäläistähdeltä hurja alku Dubaissa! – Uskomaton voitto

Andrey Rublev voittoon Dubain ATP-turnauksessa.
AOP

Tenniksen maailmankiertueella käynnistyi kauden kolmas ATP-500 -tason turnaus, kun Dubaissa pyöräytettiin turnaus käyntiin. Turnauksessa on mukana 32 pelaajaa, joten ensimmäiseltä kierrokselta alkaen kaikki sijoitetut pelaajat ovat mukana. Turnauksen kakkossijoitettu venäläistähti aloitti turnauksen vahvasti.

Dubain ATP-turnauksen kakkossijoitettu Venäjän Andrey Rublev aloitti turnauksen vahvasti. Rublev kaatoi tiukan avauserän jälkeen lopulta kolmessa erässä Kiinan ykköspelaaja Zhizhen Zhangin 6-7, 6-2, 6-4 -lukemin ja eteni turnauksessa odotetusti toiselle kierrokselle.

Toisella kierroksella tänä vuonna Hong Kongin ATP-turnauksen voittanut venäläinen kohtaa joko Italian Lorenzo Musettin tai Ranskan Arthur Cazauxin. Miesten ensimmäisen kierroksen kamppailu on luvassa tiistaina ja toisen kierroksen ottelu keskiviikkona.

Rublev oli ottelussa hyvällä syöttöpäällä, sillä venäläinen pommitti ykkössyötön 73 prosentin varmuudella ruutuun ja voitti näistä hurjat 83 prosenttia. Ässiä Rublev syötti yhteensä 18 kappaletta ja kaksoisvirheitä kaksi. Venäläinen antoi ottelussa Zhengille kaksi murtopalloa ja ne tulivat kolmannessa erässä Rublevin murron jälkeen. Venäläinen hoiti painetilanteen kuitenkin erinomaisesti ja marssi tyylillä otteluvoittoon.

Venäläisen kaavionosasta mahdollisessa puolivälierässä vastaan tulee perjantaina joko Hollannin Botic van de Zandschulp tai Yhdysvaltain Sebastian Korda. Korda kaatoi omassa ensimmäisen kierroksen ottelussa vahvaa nousua maailmanlistalla tekevän Venäjän Pavel Kotovin tylysti 6-0, 6-2 -erin. Hollantilainen voitti kokeneen ranskalaisen Adrian Mannarinon myös kahdessa erässä 7-6, 7-5 -lukemin. Mannarino oli turnauksessa sijoitettu kuudenneksi.

Alakaavion yläosasta ensimmäisen kierroksen ottelunsa selvittivät Hollannin Tallon Griekspoor, joka sai luovutusvoiton Jordanian Abedallah Shelbayhilta. Jatkoon eteni myös Kazakstanin seitsemänneksi sijoitettu Alexander Bublik. Seitsemän ässää syöttänyt Bublik kaatoi Tshekin Tomas Machacin kolmessa erässä 2-6, 6-3, 7-6 -lukemin.

Suomalaisia Dubain ATP-500 -tason turnauksessa ei ole mukana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis