Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Italian tennistähdeltä sensaatiomainen voitto! – Mestarisuosikki ulos jättiturnauksesta

Italian Matteo Arnaldi järjesti jättimäisen yllätyksen Acapulcossa.
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella käynnistyi tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa viikon toinen ATP-500 -tason turnaus. Meksikon Acapulcossa pelattavassa turnauksessa nähtiin heti ensimmäisenä pelipäivänä jättimäisiä yllätyksiä. Kaksi kärkisijoitettua pelaajaa lensi välittömästi laulukuoroon.

Italian Matteo Arnaldi järjesti ATP-kiertueella melkoisen yllätyksen. Italialaispelaaja iski Meksikon Acapulcossa pelattavan ATP-500 -turnauksen ensimmäisellä kierroksella nelossijoitetun Taylor Fritzin laulukuoroon. Arnaldi nappasi uransa ensimmäisen voiton kovilla kentillä ATP-rankingissa kymmenen parhaan joukossa olevasta pelaajasta kolmen erän taistelun jälkeen. Italialainen oli Fritziä parempi 6-4, 4-6, 6-3 -lukemin.

Ottelussa keskinkertaisesti syöttänyt italialainen sai ykkösen ruutuun vain 57 prosentin varmuudella, mutta Fritz sai ottelussa vain kuusi murtopalloa, joista onnistui käyttämään kolme hyödykseen. Arnaldi pääsi erinomaisesti yhdysvaltalaisen syöttöön kiinni, sillä Fritz voitti ykkössyötöistään vain 66 prosenttia ja antoi ottelussa hurjat 15 murtopalloa. Näistä 23-vuotias Arnaldi käytti neljä hyödykseen.

Arnaldi kohtaa toisella kierroksella US Openissa viime kaudella välierään edenneen Yhdysvaltain Ben Sheltonin. Shelton kaatoi kolmieräisessä taistelussa Iso-Britannian sitkeän Daniel Evansin.

Kärkisijoitetuista pelaajista kovan kohtalon koki Fritzin maanmies Tommy Paul. Paul sai kokea Iso-Britannian vasenkätisen Jack Draperin vahvemmakseen. Loukkaantumisista urallaan roimasti kärsinyt Draper voitti ottelun tylysti 6-0, 6-2 -lukemin. Draper kohtaa toisella kierroksella turnaukseen “lucky loserina” selvinneen Japanin Yoshihito Nishiokan. Nishioka kaatoi Nuno Borgesin kolmieräisessä kamppailussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis