Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Venäläiset Dubain ATP-kisaan suosikkina! – Tshekistä löytyy turnauksen musta hevonen

Daniil Medvedev
AOP

Tammikuussa Australian avointen loppuotteluun edennyt Daniil Medvedev lähtee vuoden kolmanteen ATP-500 -turnaukseen Dubaissa suurimpana mestarisuosikkina. Australian avoimissa urallaan kolmatta kertaa hävinnyt venäläinen on turnauksen ykkössijoitettu pelaaja. Kärkisijoitetuissa pelaajissa on yhteensä kolme venäläistä pelaajaa.

ATP-listalla sijalla neljä tällä hetkellä oleva Venäjän Daniil Medvedev on suurin mestarisuosikki Dubaissa pelattavassa ATP-500 -tason turnauksessa. Medvedev on sijoitettu turnauksessa ykköseksi. Venäläinen pelaa ensimmäisen ottelunsa tenniskentillä sitten Australian avointen finaalitappion Italian Jannik Sinnerille.

Medvedevillä on kisaan hyvä kaavio, jossa on mukana 32 pelaajaa. Ensimmäisellä kierroksella venäläinen kohtaa Kazakstanin nousussa olevan Alexander Shevchenkon ja toisella kierroksella joko Intian Sumit Nagalin tai Italian Lorenzo Sonegon. Nagal on noussut talvella ensimmäistä kertaa urallaan ATP-rankingissa sadan joukkoon ja sai tähän turnaukseen villin kortin.

Mahdollisessa puolivälierässä tulee vastaan sijoitetuista pelaajista kahdeksanneksi sijoitettu Espanjan Alejandro Davidovich Fokina, jolle saattaa nousta tshekkiläinen muuri eteen jo toisella kierroksella. Yläkaaviosta löytyy 18-vuotias Tshekin Jakub Mensik, joka eteni Dohan ATP-turnauksessa viime viikolla loppuotteluun. Mensik hävisi Dohan finaalin suoraan kahdessa erässä turnauksen nelossijoitetulle Venäjän Karen Khachanoville.

Alakaavion ylemmässä lohkossa pelaava Khachanov kohtaa heti ensimmäisellä kierroksella Dohan välierävastuksen eli Australian Alexei Popyrinin. Toisella kierroksella odottaa joko Tshekin Jiri Lehecka tai Unkarin Marton Fucsovics. Mahdollisessa puolivälierässä tulisi vastaan sijoitetuista pelaajista seitsemänneksi sijoitettu Alexander Bublik.

Turnauksen kakkoseksi sijoitettu Andrey Rublev kohtaa avausottelussa Kiinan Zhizhen Zhangin ja toisella kierroksella joko Italian Lorenzo Musettin tai Ranskan syöttötykki Arthur Cazauxin, joka eteni Australian avoimissa neljännelle kierrokselle. Cazaux taipui Melbournessa Dubain turnauksen kolmossijoitetulle pelaajalle eli Puolan Hubert Hurkaczille. Mahdollinen sijoitettu puolivälierävastus Rubleville on Ranskan Adrian Mannarino.

Hurkacz kohtaa avauskierroksella Saksan Jan-Lennard Struffin ja toisella kierroksella joko saksalaisen Maximilian Martererin tai Australian Christopher O’Connellin, joka kaatoi Struffin Dohan turnauksen ensimmäisellä kierroksella. Mahdollisessa puolivälierässä Hurkaczia odottaa sijoitetuista pelaajista Ranskan kahdeksanneksi sijoitettu Ugo Humbert.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis