Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-tähti haaveilee paluusta kahden tyrmäystappion jälkeen – “Hänen on oltava viisas”

Alexander Volkanovski, UFC.
AOP

Alexander Volkanovski koki rajun tyrmäystappion edellisessä ottelussaan Ilia Topuriaa vastaan. Volkanovskin valmentaja Eugene Bareman kertoo suojattinsa terveydentilasta ja tulevista tavoitteista.

UFC:n höyhensarjaa pitkään hallinnut Alexander ’’The Great’’ Volkanovski menetti tittelinsä Ilia Topurian osoittauduttua paremmaksi.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta Volkanovskin ammattilaisuralla, kun hän kärsi toisen peräkkäisen häviönsä. Ennen Topuria-ottelua australialainen tuli tyrmätyksi Islam Makhachevin toimesta.

Volkanovskin valmentaja Eugene Bareman vakuuttaa tämän kuitenkin olevan kunnossa ja suuntaavan pian katseensa jälleen kohti uusia haasteita.

– Hänellä ei ole mitään oireita, toisin kuin edellisen tyrmäystappion jälkeen, Bareman kertoi.

– On niin monia muuttujia, kun on kyse tyrmäyksestä ja siitä, kuinka paljon oireita esiintyy. En tiedä tiedettä sen takana, enkä aio alkaa yrittää ymmärtää sitä, mutta tämä aivotärähdys ei näytä vaikuttaneen häneen yhtä paljon kuin edellinen. En pysty sanomaan miksi, Bareman jatkoi.

– Hänen on ehdottomasti levättävä ensin. Hänen on oltava viisas, mutta hän on erittäin kiinnostunut uusintaottelusta tämän vuoden aikana. Hän ja koko tiimi haluaa korjata muutaman tekemämme virheen.

Lähde: MiddleEasy

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit