Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Ngannoulta myrskyvaroitus Joshuan suuntaan: “Luulimme näkevämme hänen otteissaan enemmän puutteita”

Francis Ngannou
AOP

Anthony Joshua valmistautuu omalla tahollaan tulevaan huippuotteluun Francis Ngannouta vastaan. Vaikka Joshua lähtee kokemuksensa myötä kamppailuun suosikkina, varoittaa hänen valmentajansa Ben Davison kamerunilaisen asettamasta uhasta.

Maaliskuun 8. päivä jysähtää, kun Anthony Joshua ja Francis Ngannou iskevät yhteen Saudi-Arabian Riadissa. Kahden mörssärin väliseen otteluun lähdetään mielenkiintoisista asetelemista Joshuan ollessa monen papereissa ennakkosuosikki.

Ngannou osoitti kuitenkin vaarallisuutensa edellisessä ottelussaan Tyson Furya vastaan. Kamerunilainen käytti brittimestaria kertaalleen lattiassa häviten hajaäänisellä pistetuomiolla. Joshuan valmentaja Ben Davison vakuuttaakin, ettei Ngannouta ole missään nimessä varaa aliarvioida.

– Meidän tulee suhtautua häneen kunnioituksella. Älkäämme unohtako sitä. Hän hävisi Tysonille jaetulla päätöksellä. Se nostaa hänet heti niiden ottelijoiden joukkoon, jotka ovat todella kamppailleet Tysonin kanssa, Davison kertoi Sky Sportsille.

– Hän osoitti tyyneyttä ja kärsivällisyyttä, jotka kaikki ovat asioita, joista tulee uhka, kun pystyy lyömään tuolla tavalla.

– Mielestäni on helpompi käsitellä nyrkkeilijöitä, kun he ovat hieman holtittomia ja innokkaita. Luulimme näkevämme hänen otteissaan enemmän puutteita. Valmistaudumme kohtaamaan maailmanluokan raskaansarjan ottelijan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit