Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Dana Whitella selkeät suunnitelmat titteliotteluun: “Sinun täytyy antaa tälle kaverille mahdollisuus”

Tom Aspinall, UFC.
AOP

UFC:n pääjehu Dana White paljastaa suunnitelmiaan tulevaisuuden varalle. White uskoo, että vapaaottelufanit ympäri maailman haluavat nähdä Tom Aspinallin kohtaavan Jon Jonesin ja Stipe Miocicin välisen ottelun voittajan.

Jon Jonesin ja Stipe Miocicin välistä ottelua odotettiin vesi kielellä ympäri maailman. Kahden lajin kärkinimiin lukeutuvan ottelijan piti astella häkkiin loppuvuodesta, mutta Jonesin vakava loukkaantuminen vesitti suunnitelmat.

UFC:n presidentti Dana White paljasti hiljattain suunnittelevansa miesten välille ottelua tulevan kesän aikana. Tämä riippuu luonnollisesti paljon myös Jonesin toipumisaikataulusta, joten selkeää päivämäärää ei olla vielä voitu lyödä lukkoon.

White katsoo kuitenkin jo pidemmälle ja kertoo, että kyseisen ottelun voittajan tulisi kohdata väliaikaista mestaruusvyötä hallussaan pitävä Tom Aspinall.

– Tänä kesänä sen (Jones vastaan Miocic) pitäisi tapahtua. Siitä tulee mielenkiintoista ja uskon, että (jomman kumman eläköityminen) ratkeaa sen jälkeen, White tuumi BJ Pennin mukaan.

– Ottelun voittajan tulisi ilman muuta kohdata Aspinall. Eikö vain? Mielestäni kyseessä on oikeastaan huomionosoitus. Jos sinua pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista, sinun täytyy antaa tälle kaverille mahdollisuus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit