Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Piileekö superottelussa yllätyksen mahdollisuus? – “Jos hän osuu Joshuaan samalla tavalla kuin Furyyn…”

Francis Ngannou
AOP

Anthony Joshuan ja Francis Ngannoun välinen superottelu lähestyy kovaa vauhtia. Ngannoun kanssa sparrannut Joe Joyce odottaa mielenkiintoista kohtaamista ja uskoo, että kamerunilaisella on täydet mahdollisuudet voittoon.

’’Knockout Chaos’’ -nimellä ristitty Anthony Joshuan ja Francis Ngannoun välinen nyrkkeilyottelu järjestetään reilun viikon kuluttua. Joshua on voittanut kolme edellistä otteluaan, kun taas Ngannou teki vasta hiljattain debyyttinsä ammattilaisnyrkkeilykehissä kohdattuaan Tyson Furyn.

Joshuaa pidetään liikkuvuutensa ja kokemuksensa myötä tulevan mittelön ennakkosuosikkina. Ngannoun kanssa takavuosina sparrannut Joe Joyce ei kuitenkaan laske pois yllätyksen mahdollisuutta.

– Koska hän on MMA-ottelija, joka ei ole keskittynyt nyrkkeilyyn, hän oli hieman avoimempi ja pystyin näkemään, mistä hänen lyöntinsä tulivat, siirtymään pois tieltä ja pitämään hänet etäällä, Joyce totesi Boxing Newsin mukaan.

– Jotkut hänen voimalyönneistään vihelsivät vatsalihasteni ja leukani ohitse prosessin aikana. Meillä oli hyvä sessio ja kunnioitan Ngannouta suuresti.

– Jos hän osuu Joshuaan samalla tavalla kuin Furyyn, en usko, että Joshua nousee ylös. Odotan hienoa ottelua. Kummallakin heistä riittää voimaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit